Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Δεν τηρούν όλες οι ομάδες τα μέτρα στα γήπεδα»!

Το αυτονόητο παραδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Θάνος Πλεύρης.

Ο Υπουργός Υγείας παραδέχθηκε on air, αυτό που εδώ και πολλούς μήνες φωνάζει η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία. Ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που δεν τηρούν τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα γήπεδα τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανεξέλεγκτη μετάδοση του κορωνοϊού. Πέραν του ότι δημιουργούνται διαφορετικά μέτρα και σταθμά για κάθε ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Πλεύρης δικαιολόγησε και ενδεχόμενο νέο… λουκέτο στα γήπεδα, στο πλαίσιο των μέτρων που αναμένεται να λάβει σήμερα η Κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων είπε: «Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών».

Παράλληλα επισήμανε ότι τα γήπεδα θα είναι μέσα στους πυλώνες των μέτρων, που θα μπουν σε εφαρμογή από την απαρχή του 2022.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι