Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Κοινό μέτωπο της Λίγκας για το 10% στα γήπεδα!

Οι φορές που οι ΠΑΕ της Super League 1 έχουν χαράξει κοινό μέτωπο είναι ελάχιστες. Ωστόσο μία τέτοια είναι η τωρινή, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την Κυβέρνηση.

Η τελευταία ανακοίνωσε χθες την μείωση του ποσοστού πληρότητας στα γήπεδα στο 10% με ανώτατο αριθμό παρουσίας οπαδών συνολικά να φτάνει μέχρι και τα 1000 άτομα. Γεγονός που έφερε πολύ έντονες αντιδράσεις μεταξύ των ομάδων. Σε τέτοιο βαθμό που για σήμερα έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη στην διοργανώτρια αρχή, με σκοπό οι σύλλογοι να αποφασίσουν πως θα κινηθούν πάνω στο θέμα.

Το εντυπωσιακό ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως όλες οι ομάδες αυτή την φορά κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση. Είναι όλες αρνητικές και αποφασισμένες από κοινού να παλέψουν για να ανατραπεί η απόφαση.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να συσταθεί μια επιτροπή, η οποία θα έρθει σε επαφή με τους κυβερνώντες έχοντας ως στόχο την τροποποίηση των μέτρων. Κυρίως για τα ποσοστά πληρότητας, καθώς είναι δεδομένο πως το συγκεκριμένο μέτρο σφίγγει την θηλιά στον… λαιμό των συλλόγων.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι