Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μοναδική «καθαρή» από κορωνοϊό η Λαμία!

Η Λαμία είναι η ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί όσο καμία άλλη πέρυσι από τον κορωνοϊό. Από τότε ωστόσο τα πρωτόκολλα τηρούνται απαράβατα και αυτό φαίνεται πως… έπιασε τόπο.

Με βάσει τα δεδομένα από τις ομάδες της Super League, η ομάδα μας είναι η μοναδική αυτή την στιγμή που δεν έχει κανένα δηλωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Οι υπόλοιπες 13 της κατηγορίας έχουν όλες τουλάχιστον από δύο κρούσματα και πάνω.

Ασφαλώς, οι πιο σοβαρές περιπτώσεις είναι εκείνες του Παναιτωλικού και του Ατρομήτου, με 13 και 11 κρούσματα αντίστοιχα, την στιγμή που ούτως, ή άλλως η κατάσταση έχει ξεφύγει σε αριθμούς το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το ανανεωμένο πρωτόκολλο, για να υπάρξει αναβολή κάποιας αναμέτρησης λόγω κορωνοϊού, θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον επτά θετικά κρούσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, στον τελευταίο έλεγχο των ομάδων πριν την σέντρα.

Αναλυτικά οι θετικοί σε κάθε ομάδα:

Παναιτωλικός: 13 κρούσματα, 10 εξ αυτών ποδοσφαιριστές
Ατρόμητος: 11 κρούσματα
ΠΑΣ Γιάννινα: 9 θετικοί (8 ποδοσφαιριστές)
Απόλλωνας: 7 θετικοί, 5 εξ αυτών ποδοσφαιριστές
Άρης: 7 κρούσματα, 6 εξ αυτών αφορούν ποδοσφαιριστές
Αστέρας: 5 κρούσματα
Βόλος: 5 κρούσματα, όλα ποδοσφαιριστές
ΟΦΗ: 5 θετικοί, όλοι ποδοσφαιριστές
ΑΕΚ: 4 θετικοί, 3 εξ αυτών ποδοσφαιριστές
ΠΑΟΚ: 4 θετικοί ποδοσφαιριστές
Ιωνικός: 2 θετικοί ποδοσφαιριστές
Ολυμπιακός: 2 θετικοί ποδοσφαιριστές, απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα
Παναθηναϊκός: 2 κρούσματα
Λαμία: 0 κρούσματα

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία