Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αναβολή και πάλι στα τοπικά!

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε δράση στα γήπεδα της Φθιώτιδας! Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΦ εισηγήθηκε εκ νέου την αναβολή της αγωνιστικής σε Α’ και Β’ Φθιώτιδας, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η εισήγηση ήταν ομόφωνη και έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή, με αποτέλεσμα να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια που γίνονται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας για το διήμερο 15 και 16 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η Ένωση στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, όλα τα ματς μεταφέρονται μία εβδομάδα αργότερα, το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου. Εξηγεί δε, πως σκοπός της απόφασης αυτής είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στον νομό.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 στον Νομό μας και την Ελληνική επικράτεια εν γένει, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΦ ομόφωνα εισηγήθηκαν στην Ε.Ε. της ΕΠΣΦ, την αναβολή των αγώνων των Πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 15-16/1/2022 και η Ε.Ε. αποφάσισε την μετάθεσή τους και την διεξαγωγή τους κατά μία εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 22-23/1/2022.

Σκοπός μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του Φθιωτικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας