Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το… μαζεύουν για Γκόλεμιτς οι Ιταλοί

Σε πρώτη φάση στην Ιταλία θεωρούσαν σχεδόν δεδομένο πως ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς μέσα στον Ιανουάριο θα επιστρέψει στην Κροτόνε. Από την στιγμή όμως που ο καιρός περνάει και εξέλιξη δεν υπάρχει, παρατηρείται τις τελευταίες ώρες μια μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα αναφορικά με το μέλλον του Σέρβου στόπερ.

Εξ’ αρχής στην γειτονική χώρα «πατούσαν» πάνω στο γεγονός πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την Κροτόνε και την Καλαβρία γενικότερα. Άλλωστε εκεί έχει περάσει τα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια. Γεγονός που του έχει προκαλέσει σύνδεση με την περιοχή. Από την στιγμή που ο σύλλογος του Κρότωνα ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, το όνομα του Γκόλεμιτς ήταν δεδομένα πως θα εμπλακεί.

Κι αν στην αρχή οι Ιταλοί θεωρούσαν πολύ πιθανό το σενάριο να επιστρέψει ο Σέρβος, από την στιγμή που το ενδιαφέρον παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο, έχουν αρχίσει και κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Lamia Ole, πράγματι στα μέσα του Δεκέμβρη υπήρξε μια κουβέντα της πλευράς του ποδοσφαιριστή με την πλευρά των Ιταλών. Αλλά ως εκεί. Από την στιγμή που ο ΠΑΣ Λαμία δεν έχει σκοπό να τον αφήσει ελεύθερο και δεδομένου πως η Κροτόνε δεν δείχνει διάθεση να ζητήσει την μεταγραφή του, το θέμα δεν προχωράει. Υπάρχει πάντα και το σενάριο στο τραπέζι να πέσει ο δανεισμός του. Εκεί όμως και πάλι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Λαμία.

Αφενός γιατί θα πρέπει αρχικά να κινηθεί για να καλύψει μεταγραφικά το κενό του και αφετέρου γιατί ο Γκόλεμιτς είναι κομμάτι του ροτέισον. Και άσχετα με την γενικότερη παρουσία του, είναι παίκτης που και λύσεις δίνει και βαθμούς.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον κάποια εξέλιξη. Άλλωστε, όταν μιλάμε για το μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη, είναι όλα πιθανά…

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. G. K

    17/01/2022 at 9:36 μμ

    Είναι χρήσιμος κ έμπειρος αμυντικός με μεγάλη προσφορά στην εναέρια κυκλοφορία λόγω σωματοδομης.. Δεν έχει άλλο αμυντικό η Λαμία που και να καθαρίζει τις ψηλές μπαλιές προς την εστία μας και επιπλέον να γίνεται επικίνδυνος όταν προωθείται στην αντίπαλη περιοχή..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία