Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ένα δικό μας παιδί μας βάζει τα γυαλιά!

Πόσες φορές έχετε ακούσει την ατάκα πως η πόλη τρώει τα παιδιά της; Ότι οι Λαμιώτες δεν έχουν προκοπή; Ε λοιπόν, ο Δημήτρης Ζάχαρης βάλθηκε να το διαψεύσει!

Πρόκειται για ένα παιδί που έχει φάει τα γήπεδα της Φθιώτιδας -και όχι μόνο- με το κουτάλι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι εξαιρετικός γνώστος του αντικειμένου. Κι αφού τον κούρασε όλο αυτό -όπως μας είπε- αποφάσισε να παραμείνει μεν στο ποδόσφαιρο, αλλά να ασχοληθεί με αυτό ως μάνατζερ.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο ο Δημήτρης Ζάχαρης το πήρε ιδιαίτερα ζεστά, ανοίγοντας δικό του γραφείο, το «DZ Management».

Παρά το μικρό διάστημα της λειτουργίας του γραφείου του, έχει ήδη καταφέρει να δικτυωθεί στην… πιάτσα. Μια από τις πιο γνωστές του δουλειές δε, ήταν η μεταγραφή του γνωστού από το πέρασμα του από τον ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλη Φράγκου, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Γερμανία (θυμηθείτε εδώ την πρόσφατη συνέντευξη του στο «Κάτω η Μπάλα»).

Πρόσφατα, ο Δημήτρης Ζάχαρης πιστώθηκε μια ακόμα μετακίνηση «δικού μας» παιδιού. Πρόκειται για τον Λαμιώτη εξτρέμ Νίκο Καρακούση, ο οποίος μάλιστα υπήρξε μέλος στα τμήματα υποδομής της Λαμίας. Ο νεαρός επιθετικός -με την βοήθεια του συντοπίτη του μάνατζερ- μετακόμισε στον Άρη Σκάλας και θα πάρει εικόνες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εδω να σημειωθεί πως στην ατζέντα του Ζάχαρη υπάρχει όνομα ακόμα και από την Σουηδία, που αγωνίζεται μάλιστα στην Ακρόπολις. Ομάδα της ελληνικής ομογένειας στην σκανδιναβική χώρα.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι