Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Το 2017 η Λαμία μας έκλεψε το πρωτάθλημα»!

Δηλώσεις που προκαλούν εντύπωση και πολλά ερωτηματικά, έκανε ο Πίτου Γκαρσία μιλώντας στον Τύπο της Θεσσαλονίκης.

Όπως συνηθίζουν οι τριγύρω από τον Άρη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του θυμήθηκε τα όσα συνέβησαν το 2017… όπως τον βολεύει. Δηλαδή, παπαγάλισε την καραμέλα πως οι «κίτρινοι» αδικήθηκαν, προκειμένου η Λαμία να πάρει την άνοδο στην Super League.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ιστοσελίδα «metrosport.gr» σχολίασε πως οι Θεσσαλονικείς έπρεπε να καταφύγουν στην FIFA για να δικαιωθούν, ενθυμούμενος πως δεν τους είχαν δοθεί δύο πέναλτι στο παιχνίδι μέσα στην Λαμία, όπου ο Άρης είχε ηττηθεί με σκορ 1-0.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε συγκεκριμένα: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2017 στη Β Εθνική, χάναμε 1-0 από τη Λαμία, δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι, στο 93’ μας έδωσαν τελικά πέναλτι και το έχασε ο Καπνίδης. Από τότε έφυγε μπροστά η Λαμία και μετά δεν έχασε παιχνίδι. Ήταν απαράδεκτο αυτό το πρωτάθλημα, έπρεπε να πάμε στη ΦΙΦΑ εκείνο το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Έχει χαλάσει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αυτό που βέβαια δεν θυμάμαι, ή δεν ανέφερε σκόπιμα ο Πίτου Γκαρσία, είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Άρης πήρε πέναλτι στο 93′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Όπως επίσης ότι στον «τελικό» του «Βικελίδης», ο ΠΑΣ Λαμία τον… έσβησε, τον κράτησε στο 0-0 και πανηγύρισε την άνοδο.

2 απαντήσεις στο “«Το 2017 η Λαμία μας έκλεψε το πρωτάθλημα»!”

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ

    Εκεί στην Θεσσαλονίκη, δεν έχουν τι να κάνουν & διαβάζουν παραμύθια, με ιππότες, μάγους & κοκκινοσκουφίτσες…

  2. Νικος Avatar
    Νικος

    Νέος πόνος αυριο

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι