Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν σήμερα: «Πάτησε» τον Παναθηναϊκό… με μπομπόνι!

Τρία χρόνια από την καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη νίκη με σκορ 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», συμπληρώνονται σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία.

Στις 21 Ιανουαρίου του 2019 -και μόλις λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί των «πρασίνων» με το ίδιο σκορ στο Κύπελλο- η ομάδα μας τους φιλοξένησε για το πρωτάθλημα. Η φοβερή και τρομερή Λαμία της σεζόν 2018-19 είναι γεγονός πως είχε στα μέτρα της τον προβληματικό Παναθηναϊκό και το έδειξε στο έπακρο στο χορτάρι.

Συνολικά ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τον Μπαράλες σε πολύ καλή ημέρα, η Λαμία δεν έδωσε δικαιώματα στο «τριφύλλι». Στάθηκε ψύχραιμη όσες φορές απειλήθηκε και έφτασε δικαιότατα στη νίκη με τρομερό γκολ του Μπερτόγλιο στο 52ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (36’ Μπουλούλης), Μπερτόγλιο (66’ Έπσταϊν), Καραμάνος, Τομας (81’ Καρυπίδης), Μπαράλες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονόμου, Μπουζούκης, Δώνης (78’ Βέργος), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (73’ Καμπετσής), Μουνιέ (59’ Άλτμαν), Μακέντα.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση:

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία