Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι «γνωστοί» 530 και απόψε!

Οι… κλασικοί 530 θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν από κοντά την σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος» για το Κύπελλο.

Αφού η ΕΠΟ χθες δεν ανέβαλλε την ρεβάνς του Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς, ο ΠΑΣ Λαμία έβγαλε το πρωί της Τετάρτης (26/1) ενημέρωση για το ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια -και μετά τα μέτρα που έχουν παρθεί κατά του κορωνοϊού- εισιτήρια δεν θα εκδοθούν. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με προτεραιότητα και μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των 530 θεατών.

Μάλιστα, γίνεται έκκληση από τους «κυανόλευκους» προκειμένου όσοι επιθυμούν να δουν το ματς, να μεταβούν έγκαιρα στο «Αθανάσιος Διάκος» για να μην υπάρξει συνωστισμός.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών με αποτέλεσμα στο “Αθ. Διάκος” ο μέγιστος αριθμός των θεατών που επιτρέπεται να παρευρίσκονται είναι 530.

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου (20:00) ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο “Αθ. Διάκος” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι πληρώσεως των επιτρεπόμενων θέσεων (530 θέσεις). Μετά την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού θεατών, οι Θύρες θα κλείσουν.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία