Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τελευταία προσπάθεια Κροτόνε για Γκόλεμιτς

Οι μέρες περνάνε, ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς υπολογίζεται από τον ΠΑΣ Λαμία, στην Ιταλία όμως γράφουν πως η υπόθεση του δεν έχει τελειώσει για την Κροτόνε.

Το ενδεχόμενο ο Σέρβος στόπερ να αποχωρήσει κατά την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, είναι γεγονός πως μας απασχόλησε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Η ομάδα μας σε πρώτη φάση δεν έδειχνε εντελώς αρνητική σε αυτό -αρκεί βέβαια να έμενε και η ίδια ικανοποιημένη.

Ωστόσο, από την στιγμή που οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από πλευράς Κροτόνε «εξασθέσινε» το ενδιαφέρον της. Την ίδια ώρα, ο Γκόλεμιτς έδωσε σημαντικές λύσεις στην Λαμία με την παρουσία του. Κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, πως ο Σέρβος υπολογίζεται από τον Μιχάλη Γρηγορίου και δύσκολα θα αποχωρήσει.

Πάντως, στην Ιταλία σήμερα αναφέρεται πως η Κροτόνε θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να καταφέρει την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Ο ιταλικός σύλλογος -η αλήθεια έιναι- πως έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα που προσπαθεί να κλείσει. Και ένα από αυτά, είναι και του Γκόλεμιτς.

Άγνωστο είναι πάντως αν εν τέλει το ενδιαφέρον θα πάρει επίσημη μορφή. Γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί…

Μία απάντηση στο “Τελευταία προσπάθεια Κροτόνε για Γκόλεμιτς”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Ο ΓΚΛΕΜΙΤΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ” ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ”, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ” ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ”.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία