Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Τέσσερις αναβολές και μια αλλαγή έδρας

Την αναβολή δύο αναμετρήσεων στην Α’ Φθιώτιδας και δύο ακόμα στην Β’, ανακοίνωσε η ΕΠΣΦ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας γνωστοποίησε πως δεν θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα για αύριο Μαλεσίνα – Ρεγγίνι και Προοδευτική Λάρυμνας – Ηράκλεια, αφού και τα δύο γήπεδα είναι σκεσπασμένα από το χιόνι και δεν είναι δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Για τον ίδιο λόγο, η Ένωση ανέβαλλε επίσης τα Καλαπόδι – Δαφνησιακός Αρκίτσας και Αγρότης Τραγάνας – Παμμωλιακός, για την Β’ Φθιώτιδας.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς μετέφερε την έδρα της αναμέτρησης με την Θύελλα Ροδωνίας και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Γιαννιτσούς, καθώς εκείνο της Παλαιάς είναι ακατάλληλο για να γίνει ματς, λόγω της χιονόπτωσης.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σάββατο 29/01/2022 ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΡΕΓΓΙΝΙ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ λόγω ακαταλληλότητας (καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος με χιόνι) των γηπέδων ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ και ΛΑΡΥΜΝΑΣ αντίστοιχα.

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας 1ΟΣ όμιλος που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 30/01/2022 ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ και ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ -ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ λόγω ακαταλληλότητας (καλυμμένος ο αγωνιστικός χώρος με χιόνι) των γηπέδων ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ και ΤΡΑΓΑΝΑΣ αντίστοιχα.

Ο προγραμματισμένος αγώνας για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας 2ΟΣ όμιλος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/01/2022 στο γήπεδο ΝΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας