Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Τα χρειάστηκε, αλλά… ξέφυγε!

Σε ένα τρομερό σε εξέλιξη ματς στους Ευρυτάνες το Σάββατο, ο Ολυμπιακός Λαμίας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας με την Προοδευτική Λάρυμνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με σκορ 2-1, παρότι τα χρειάστηκαν πάρα πολύ. Και μάλιστα, παρότι οι Λοκροί από το 26ο λεπτό αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα των Γαλανέικων, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση. Εκμεταλλευτόμενη δε το ρεπό της Στυλίδας, ξέφυγε από τους αντιπάλους της.

Πριν οι δύο ομάδες προλάβουν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Τσιάμης έβαλε στο 9′ σε θέση οδηγού την Λάρυμνας. Η απάντηση ωστόσο ήταν άμεση και με κεφαλιά ο Νίκος Λέντας τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθησε ένταση, σε ένα ματς που το πάθος εκατέρωθεν ξεχείλιζε.

Μέσα σε τρία λεπτά ωστόσο, οι ισορροπίες άλλαξαν για τα καλά. Αρχικά στο 23′ ο Γκιρπινής αποβλήθηκε για πολύ έντονη διαμαρτυρία και άφησε με δέκα την Προοδευτική, ενώ στο 26′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννιά για δεύτερη κίτρινη του Τσιάμη για σκληρό μαρκάρισμα στον Πασχαλίδη. Ο Ολυμπιακός ήταν αναμενόμενο να πιέσει και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχαν δοκάρι με τον Καυκιά.

Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Παπακώστα με το ξεκίνημα της επανάληψης στο 47′. Εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία και δημιούργησαν ευκαιρίες. Εν τέλει την λύση έδωσε ο Κραβαρίτης στο 74′, που έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγύρια.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας