Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Όλη η Δυτική Αττική στο πλευρό του Νάκα!

Πάρα πολύ άτυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Νάκας, ο οποίος στα 38 του χρόνια συνεχίζει και… βγάζει το ψωμί του στα τοπικά πρωταθλήμα της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής της Λαμίας στην Γ’ Εθνική το 2004. Μάλιστα, η παρουσία του σε εκείνη την ομάδα τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της ομάδας μας και για αυτό μέχρι σήμερα -σχεδόν 20 χρόνια μετά- οι φίλοι των «κυανολεύκων» έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους για τον πολύπειρο άσο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νάκας τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Ποντίων -στον οποίο ανήκει- με τον Σκορπιό Φυλής για την ΕΠΣΔΑ. Η διάγνωση που του έγινε, έδειξε ρήξη συνδέσμου στον αχίλλειο τένοντα. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν και ενδεχομένως ένα μέρος της επόμενης.

Χαρακτηριστικό του ονόματος που έχει χτίσει ο Παναγιώτης Νάκας τόσα χρόνια στα γήπεδα, είναι πως ουκ ολίγοι σύλλογοι έσπευσαν με ανακοινώσεις τους να του ευχηθούν περαστικά. Πέραν λοιπόν της ομάδας του, του Απόλλωνα Ποντίου, δημόσια περαστικά του ευχήθηκαν ο Σκορπιός Φυλής, ο Βύζας Μεγάρων, η Λαμπερή Ελευσίνας.

Καλή ανάρρωση και από εμάς Παναγιώτη! Σιδερένιος και γρήγορα στα γήπεδα!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι