Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τάσεις αυτοκτονίας και ήττα… χαρακίρι!

Πραγματοποιόντας προβληματική και κάκιστη εμφάνιση, η Λαμία γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής δικαιότατη ήττα με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Αθανάσιος Διάκος».

Σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα «τελικού» και μάλιστα εντός έδρας, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών. Υπήρχαν στιγμές που έδειχναν… εκτός πραγματικότητας, κόντρα σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Μια ήττα που βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες τους «κυανόλευκους». Ειδικότερα από την στιγμή που οι άμεσοι αντίπαλοι τους παίρνουν βαθμούς. Κάνει δε, απαραίτητη πλέον την ανάγκη να… συνέλθουν άπαντες άμεσα στο αγωνιστικό τμήμα και να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους.

Ο Μανούσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο φινάλε πέτυχε το γκολ της ομάδας μας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 69ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ντεντάκη.

Άφησε χώρους και δέχθηκε φάσεις

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία του Απόλλωνα να ανοίξει το σκορ. Πριν καν προλάβουν να αλλάξουν κάποιες πάσες οι δύο ομάδες, ο Παμλίδης από αριστερά έκανε πολύ όμορφη κάθετη για τον Μαρτίνεζ στην περιοχή. Αυτός βρέθηκε προ του Γκαραβέλη και πλάσαρε, ο πορτιέρε της Λαμίας όμως τον πρόλαβε, έκλεισε το χώρο και τον νίκησε. Είναι γεγονός πως η ομάδα μας έδειχνε να έχει διάθεση να ψάξει για γκολ. Αυτό ωστόσο έφερνε παίκτες ψηλά, δημιουργόντας χώρους πίσω, τους οποίους οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύονταν και έφτιαχναν ευκαιρίες. Στο 7′ βγήκαν με προϋποθέσεις στην επίθεση, όμως ο Ντεντάκης έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή και το συρτό σουτ του εκτός περιοχής ήταν αδύναμο και έφυγε άουτ.

Η πρώτη τελική της ομάδας μας ήρθε στο 8′. Ο Προβυδάκης από δεξιά έκανε το ανέβασμα, γύρισε στον Αραμπούλι στην περιοχή, αυτός δοκίμασε να πλασάρει στην κλειστή γωνία… με πλάτη, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΣ Λαμία να χάσει σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει. Από αριστερά ο Ρόμανιτς έκανε σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, απομακρύνθηκε με τον επερχόμενο Γκέντσογλου να κάνει δυνατό τεχνικό πλασέ και να την στέλνει ελάχιστα άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι «κυανόλευκοι» είχαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν. Σε εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη με γέμισμα, ο Γκέντσογλου στην πρώτη επαφή σήκωσε την μπάλα, με τον Αντέτζο να πιάνει κεφαλιά και να την στέλνει ελάχιστα άουτ, την ώρα που ο Κότσαρης παρακολουθούσε απλά την πορεία της.

Στο 15′ ο Μαρτίνεζ έκανε γέμισμα από αριστερά, ο Ιωαννίδης έπιασε το πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του στην καρδιά της περιοχής μετά από φάουλ του Ντεντάκη στο 17′. Τρία λεπτά αργότερα και σε κόρνερ του Μαρτίνεζ από αριστερά, ο Ρόγκνε σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, όμως η μπάλα έφυγε έξω μετά την κεφαλιά του. Στο 23′ από αριστερά ο Ρόμανιτς πήρε πάνω του την επίθεση της Λαμίας. Σούταρε υπό πίεση στα όρια της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 26′ και σε σέντρα του Ντεντάκη από αριστερά, ο Ιωαννίδης νίκησε και πάλι τον Αντέτζο στον αέρα, με την μπάλα εκ νέου να φεύγει άουτ.

Δικαιώθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα

Στο διάστημα εκείνο, ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκουν συνέχεια διόδους κάτω από την σέντρα για να δημιουργήσουν. Στο 27′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ στα αριστερά, ο Μαρτίνεζ τροφοδότησε τον Ρόγκνε, που με το κεφάλι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Σαραμαντά να διώχνει επίσης με το κεφάλι πάνω στην γραμμή. Στην αμέσως επόμενη φάση, από χαμένη μπαλιά, ο Μπανγκουρά από αριστερά γύρισε στην περιοχή, ο Γκέντσογλου έπιασε ένα επικίνδυνο συρτό σουτ, αλλά ο Κότσαρης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε σταθερά. Εν τέλει στο 29′ ο τρόπος παιχνιδιού των φιλοξενούμενων έφερε καρπούς. Ο Ντεντάκης από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Ιωαννίδης με πίσω βήματα ξέφυγε από τον Αντέτζο και με γεμάτη κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη, ανοίγοντας το σκορ.

Λίγο έλειψε ελάχιστα λεπτά πιο μετά να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στο 32′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ της Λαμίας, ο Απόλλωνας έφυγε στην κόντρα με τρεις παίκτες, ο Γιαννιώτας από δεξιά πήρε πάνω του την προσπάθεια και σούταρε δυνατά, με την μπάλα να φεύγει ψηλά. Στο 36′ ο Μαρτίνεζ από δεξιά έκανε το ανέβασμα και κάτι σαν σέντρα – σουτ, όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε άουτ. Η Λαμία την ίδια ώρα έδειχνε να έχει ρίξει το γρήγορο τέμπο που προκάλεσε η… παγωμάρα του γκολ και προσπαθούσε πιο ορθολογικά να «φτιάξει» κινδύνους. Πάντως και πάλι στο 40ο λεπτό ο Ιωαννίδης λίγο έλειψε να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο Προβυδάκης κλείστηκε στα αριστερά και έχασε την μπάλα, ο Ιωαννίδης συνέκλινε, βρήκε χώρο και σούταρε με προϋποθέσεις, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 42′ ο Προβυδάκης έχασε την μπάλα από Βιτλή και Γιαννιώτα, ο τελευταίος από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Γκαραβέλης ακολούθησε την φάση και μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα και σε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα, Αραμπούλι και Τζανετόπουλος δεν μπόρεσαν να βρουν γεμάτη την μπάλα και να την σπρώξουν στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία άξια αναφοράς στιγμή στο πρώτο μέρος, με το 1-0 να παραμένει.

Πλήρωσε την έλλειψη πάθους

Σε αντίθεση με όσα μας έχει συνηθίσει φέτος -ειδικά από την στιγμή που έπρεπε να κυνηγήσει το σκορ, η Λαμία μπήκε… νωθρά και στην επανάληψη. Έδειχνε να μην έχει δυνάμεις να πιέσει ορθολογικά. Στο 47′ ο Παμλίδης βρήκε χώρο και χρόνο για να εκτελέσει έξω από την περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα και σε εκτέλεση κόρνερ του Προβυδάκη από αριστερά, ο Αραμπούλι έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Έτσι, στην αμέσως επόμενο φάση ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Ο Μαρτίνεζ αριστερά βρήκε πολύ ωραία τον Ιωαννίδη, αυτός πάσαρε στην περιοχή για τον Παμλίδη. Ο τελευταίος έκανε πολύ ωραίο γύρισμα και πλασέ, νικώντας τον Γκαραβέλη και κάνοντας το 2-0.

Ήταν δεδομένο πως μετά από αυτή την εξέλιξη, η Λαμία έπρεπε να πιέσει. Έπρεπε να δείξει αντίδραση. Το έκανε όμως πολύ… σπασμοδικά, σαν να μην αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση. Στο 60′ και από ενέργεια του Ρόμανιτς, ο Μπεχαράνο έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον Κότσαρη να διώχνει. Ο Αραμπούλι πήρε από πλάγια δεξιά το ριμπάουντ και σούταρε, όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα είπε και πάλι «όχι», διώχνοντας σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μανούσος στα δεξιά, έκανε πολύ δυνατό τελείωμα, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 64′ ο Γιαννιώτας σούταρε άουτ έξω από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας.

Με δέκα ο Απόλλων, δεν βρήκε γκολ όμως

Στο 69ο λεπτό, ο Απόλλωνας έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ντεντάκης έκανε ένα άκρως αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Ρόμανιτς -και αφού έγινε και χρήση VAR- ο διαιτητής Κουτσιαύτης τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να πάρουν ρίσκα, την ώρα οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν υποχρεωμένοι να ψάξουν το γκολ. Πίεζαν ωστόσο, χωρίς να μπορούν να βρουν τα σουτ.

Στο 80′ και μετά από σέντρα του Προβυδάκη από δεξιά, ο Τσούκαλος δεν βρήκε γεμάτη την μπάλα με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο δοκάρι, ούτε ο Μπεχαράνο κατάφερε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας. Δύο λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μανούσος έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, ο Μπεχαράνο έπιασε δεύτερη, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Φάση στην οποία ο ΠΑΣ Λαμία διαμαρτυρήθηκε και για χέρι στην περιοχή. Στην εκτέλεση του κόρνερ πάντως από δεξιά, ο Μανούσος έπιασε πολύ γεμάτη νέα κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βέλλιου στο 88′ μετά από μπαλιά του Προβυδάκη.

Στο 90ο λεπτό και σε σέντρα του Σαραμαντά από αριστερά, ο Μανούσος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ρόγκνε. Ο κ. Κουτσιαύτης έδειξε την βούλα του πέναλτι. Ο έμπειρος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και στο 92′ μείωσε σε 2-1, δίνοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πίεσαν πάρα πολύ στα τελευταία λεπτά προσπαθόντας να κάνουν το ακατόρθωτο. Ωστόσο, ο χρόνος δεδομένα ήταν ελάχιστος και το 2-2 δεν ήρθε ποτέ, με την καταδικαστική ήττα να βάζει σε πάρα πολλές περιπέτειες την ομάδα μας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (87′ Τζανδάρης), Γκέντσογλου (71′ Βέλλιος), Νούνιες (46′ Μανούσος), Μπανγκουρά (46′ Τιρόνε), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (62′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Ντεντάκης, Σλίβκα, Μαρτίνεζ (72′ Παπαγεωργίου), Τσίμπαχ (46′ Κάστρο), Παμλίδης (86′ Ράιλι), Γιαννιώτας (66′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (86′ Εμπακόγκου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



11 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Νικος
Νικος

2 years ago

Ο ένοχος σήμερα ήταν αυτός που επέλεξε τόσο καιρό να παίζει με σέντερ φορ τον Αραμπουλι και τον Μανουσο να παίξει στο δεύτερο. Ο μόνος που είχε πάθος ήταν ο Μανούσος με τον Ρομανιτσ και τον Μπεχαρανο. Και τον Αραμπουλι τον άλλαξε με τον Τσουκαλο (το παιδί το πιστεύω) και όχι με τον συνταξιούχο Βελλιο που αυτός είπε το ναι για να έρθει. Επίσης αυτός επέλεξε τον συνταξιούχο Γκεντσογλου αντί του Τσανδαρη. Δεν υπάρχει ελπίδα. Ακόμη κι αν κερδίσουμε την Τεταρτη, αυτή η ομάδα δεν θα κερδίσει ματς στα πλει οφφ. Κάκιστο κοουτσαρρισμα τα τρία τελευταία ματς. Τρεις μεταγραφές Νινουα, Σιμόν, Βελλιος στο καλάθι των αχρήστων. Γρηγορίου το αστέρι σου έσβησε. Στα πλει οφφ πρέπει να πάμε με άλλο προπονητή. Χαβο, Τεννε και τα ρέστα. Δεν πιστεύω ότι το γράφω αυτό, αλλά είναι η μόνη ελπίδα. Μπράβο στον Απόλλωνα και τον γίγαντα Ιωαννιδη. Ένα από τα α@@@ια του να είχε ο Αραμπουλι θα είχαμε κερδίσει.

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ

2 years ago

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! ΑΠΛΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ…ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΩ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!…ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ

2 years ago

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ…ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΤΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΊΝΑ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Φριξος
Φριξος

2 years ago

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ; ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ Η ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, Η ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΝΗΣΣΑΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ;
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ, ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΣΩΖΟΝ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΤΕ;ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΤΕ ΠΡΑΞΑΤΕ ΣΩΣΤΑ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΝ ΚΡΙΝΑΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΥ, ΚΑΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ “ΤΝ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ” ΒΕΛΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ Η ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Η ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ “ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ;”
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, “ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ”, ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ?????

Νικος
Νικος

2 years ago


Reply to 

Φριξος

Φίλε, έχεις δίκιο. Οφείλω να σου το πω. Μην νομίζεις ότι οι άλλοι δεν τα βλεπουμε. Απλά με την φαγωμάρα δε βγαίνει τίποτα. Έτσι έπεσε η Λαρισα. Τις αποφάσεις ομως μην νομίζεις ότι τις πήρε μόνη της η διοίκηση. Ο Γρηγορίου είχε προφανείς επιλογές για το συγκεκριμένο ματς και έκανε άλλες γιατί έχει συγκεκριμένα κολλήματα. Ο Γρηγορίου δεν θέλει να του πουν ότι παίζει αντιποδοσφαιρο και στο τέλος παίζει έναν αχταρμά. Πιστεύει στις λάθος επιλογές του. Με τον Γρηγορίου η ομάδα δεν θα φτάσει ούτε στα μπαράζ.

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ

2 years ago


Reply to 

Νικος

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ…ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ…ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ… ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ…ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ…ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ…

DrPanos

2 years ago

Η ομάδα είναι σε πολύ κακό φεγγάρι. Το κέντρο δείχνει κόπωση, η άμυνα μπάζει. Ο Αντέντζο κίνδυνος-θάνατος. Η σημερινή ήττα ήταν μαχαιριά. Μήπως συνέλθουμε και πάμε τουλάχιστον στο μπαράζ. Αν χάσουμε από Τρίπολη, αντίο ζωή.

filathlos
filathlos

2 years ago

Θέλω να πιστευω οτι οι επιλογές στην 11αδα και οι αλλαγές έγιναν βάση των προβλημάτων στη φυσική κατάσταση ελέω covid. Επειδή μας έχει πάρει η κατηφόρα καλό θα ήταν έστω και τώρα να απευθυνθούμε σε ειδικούς αφού δεν μπορεί το προπονητικό και Ιατρικό τιμ να βρεί λύση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι ήττες αλλα οι εμφανίσεις χωρίς πάθος και ενέργεια. Δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα φέτος αν δεν συνέλθουμε. Μακάρι τη Τετάρτη να είναι η αρχή για επάνοδο στις φυσιολογικές εμφανίσεις γιατί αυτή η εικόνα δεν είναι φυσιολογική.

Φριξος
Φριξος

2 years ago

ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ,ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ Η ΞΕΡΟΛΑΣ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, Η ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΣ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, Η ΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΡΝΟΣ [ΠΡΟΕΔΟΥ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ].
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ, “ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ”. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣςΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ, Η ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΔ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΕΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ [ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ] ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΚΕΝΑ, ΔΕΝ Η ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ “ΛΑΜΙΩΤΗ” ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΩ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ [ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ].
ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

2 years ago

Έχω την άποψη, ότι ο Προπονητής ξέρει τι δουλειά του, δεν την *ξέχασε* στα τελευταία παιχνίδια…άλλο πράγμα συμβαίνει…
Και εγώ τα έλεγα αγαπητέ “ΦΡΙΞΟ”, από την αρχή της χρονιάς, για *παλτά* & άτεχνους παίκτες, που βρίσκονται στην ομάδα…
Γυρίζοντας από Αγρίνιο, έπρεπε να υπάρχει ΠΡΟΣΤΙΜΟ, *ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ*-ίσως & από το παιχνίδι με Ατρόμητο ακόμη- αφού δεν έγινε, κάτι θα ξέρουν οι αρμόδιοι…
Ας ελπίσουμε, όπως κάθε χρόνο, ότι θα την *βολέψουμε* & δεν θα πέσουμε στα τάρταρα…
Πάντως, καμιά χρονιά δεν χαρήκαμε, την σιγουριά της παραμονής ΓΡΉΓΟΡΑ, όπως άλλες ομάδες επαρχιακές…

lamiaras
lamiaras

2 years ago

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Παρολη την ανυπαρξία μας τίποτα δεν έχει τελειώσει.Τα έχουμε ξαναπεί υπάρχει μεγα πρόβλημα σε ανάπτυξη και επίθεση.Οι μεταγραφές Βέλλιου κλπ είναι μη ουσίας.Να κοιτάξουμε να σηκώσουμε κεφάλι στις επόμενες αγωνιστικές και οι παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα . Μπορούν.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος
Νικος
2 years ago

Ο ένοχος σήμερα ήταν αυτός που επέλεξε τόσο καιρό να παίζει με σέντερ φορ τον Αραμπουλι και τον Μανουσο να παίξει στο δεύτερο. Ο μόνος που είχε πάθος ήταν ο Μανούσος με τον Ρομανιτσ και τον Μπεχαρανο. Και τον Αραμπουλι τον άλλαξε με τον Τσουκαλο (το παιδί το πιστεύω) και όχι με τον συνταξιούχο Βελλιο που αυτός είπε το ναι για να έρθει. Επίσης αυτός επέλεξε τον συνταξιούχο Γκεντσογλου αντί του Τσανδαρη. Δεν υπάρχει ελπίδα. Ακόμη κι αν κερδίσουμε την Τεταρτη, αυτή η ομάδα δεν θα κερδίσει ματς στα πλει οφφ. Κάκιστο κοουτσαρρισμα τα τρία τελευταία ματς. Τρεις μεταγραφές Νινουα, Σιμόν, Βελλιος στο καλάθι των αχρήστων. Γρηγορίου το αστέρι σου έσβησε. Στα πλει οφφ πρέπει να πάμε με άλλο προπονητή. Χαβο, Τεννε και τα ρέστα. Δεν πιστεύω ότι το γράφω αυτό, αλλά είναι η μόνη ελπίδα. Μπράβο στον Απόλλωνα και τον γίγαντα Ιωαννιδη. Ένα από τα α@@@ια του να είχε ο Αραμπουλι θα είχαμε κερδίσει.

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ
2 years ago

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! ΑΠΛΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ…ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΩ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!…ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ
2 years ago

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ…ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΤΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΊΝΑ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Φριξος
Φριξος
2 years ago

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ; ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ Η ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, Η ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΝΗΣΣΑΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ;
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ, ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΣΩΖΟΝ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΤΕ;ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΤΕ ΠΡΑΞΑΤΕ ΣΩΣΤΑ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΝ ΚΡΙΝΑΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΥ, ΚΑΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ “ΤΝ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ” ΒΕΛΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ Η ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Η ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ “ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ;”
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, “ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ”, ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ?????

Νικος
Νικος
2 years ago
Reply to  Φριξος

Φίλε, έχεις δίκιο. Οφείλω να σου το πω. Μην νομίζεις ότι οι άλλοι δεν τα βλεπουμε. Απλά με την φαγωμάρα δε βγαίνει τίποτα. Έτσι έπεσε η Λαρισα. Τις αποφάσεις ομως μην νομίζεις ότι τις πήρε μόνη της η διοίκηση. Ο Γρηγορίου είχε προφανείς επιλογές για το συγκεκριμένο ματς και έκανε άλλες γιατί έχει συγκεκριμένα κολλήματα. Ο Γρηγορίου δεν θέλει να του πουν ότι παίζει αντιποδοσφαιρο και στο τέλος παίζει έναν αχταρμά. Πιστεύει στις λάθος επιλογές του. Με τον Γρηγορίου η ομάδα δεν θα φτάσει ούτε στα μπαράζ.

ΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΙΩΤΗΣ
2 years ago
Reply to  Νικος

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ…ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ…ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ… ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ…ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ…ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ…

DrPanos
2 years ago

Η ομάδα είναι σε πολύ κακό φεγγάρι. Το κέντρο δείχνει κόπωση, η άμυνα μπάζει. Ο Αντέντζο κίνδυνος-θάνατος. Η σημερινή ήττα ήταν μαχαιριά. Μήπως συνέλθουμε και πάμε τουλάχιστον στο μπαράζ. Αν χάσουμε από Τρίπολη, αντίο ζωή.

filathlos
filathlos
2 years ago

Θέλω να πιστευω οτι οι επιλογές στην 11αδα και οι αλλαγές έγιναν βάση των προβλημάτων στη φυσική κατάσταση ελέω covid. Επειδή μας έχει πάρει η κατηφόρα καλό θα ήταν έστω και τώρα να απευθυνθούμε σε ειδικούς αφού δεν μπορεί το προπονητικό και Ιατρικό τιμ να βρεί λύση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι ήττες αλλα οι εμφανίσεις χωρίς πάθος και ενέργεια. Δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα φέτος αν δεν συνέλθουμε. Μακάρι τη Τετάρτη να είναι η αρχή για επάνοδο στις φυσιολογικές εμφανίσεις γιατί αυτή η εικόνα δεν είναι φυσιολογική.

Φριξος
Φριξος
2 years ago

ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ,ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ Η ΞΕΡΟΛΑΣ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, Η ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΣ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, Η ΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΡΝΟΣ [ΠΡΟΕΔΟΥ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ].
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ, “ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ”. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣςΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ, Η ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΔ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΕΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ [ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ] ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΚΕΝΑ, ΔΕΝ Η ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ “ΛΑΜΙΩΤΗ” ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΩ ΑΡΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ [ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ].
ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...
2 years ago

Έχω την άποψη, ότι ο Προπονητής ξέρει τι δουλειά του, δεν την *ξέχασε* στα τελευταία παιχνίδια…άλλο πράγμα συμβαίνει…
Και εγώ τα έλεγα αγαπητέ “ΦΡΙΞΟ”, από την αρχή της χρονιάς, για *παλτά* & άτεχνους παίκτες, που βρίσκονται στην ομάδα…
Γυρίζοντας από Αγρίνιο, έπρεπε να υπάρχει ΠΡΟΣΤΙΜΟ, *ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ*-ίσως & από το παιχνίδι με Ατρόμητο ακόμη- αφού δεν έγινε, κάτι θα ξέρουν οι αρμόδιοι…
Ας ελπίσουμε, όπως κάθε χρόνο, ότι θα την *βολέψουμε* & δεν θα πέσουμε στα τάρταρα…
Πάντως, καμιά χρονιά δεν χαρήκαμε, την σιγουριά της παραμονής ΓΡΉΓΟΡΑ, όπως άλλες ομάδες επαρχιακές…

lamiaras
lamiaras
2 years ago

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Παρολη την ανυπαρξία μας τίποτα δεν έχει τελειώσει.Τα έχουμε ξαναπεί υπάρχει μεγα πρόβλημα σε ανάπτυξη και επίθεση.Οι μεταγραφές Βέλλιου κλπ είναι μη ουσίας.Να κοιτάξουμε να σηκώσουμε κεφάλι στις επόμενες αγωνιστικές και οι παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα . Μπορούν.

ΠΑΣ Λαμία