ΠΑΣ Λαμία
Γρηγορίου: «Να βρούμε άμεσα λύση»!
ΠΑΣ Λαμία
-
Το τελευταίο… πάρτι της σεζόν! (vid)
Όπως πάντα «οικογενειακά» γιόρτασε ο ΠΑΣ Λαμία τη χθεσινή του νίκη στα Τρίκαλα. Μπορεί...
-
Τέλος με το κεφάλι ψηλά!
Μπορεί το πρωτάθλημα για φέτος να τελείωσε σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία, όμως οι...
-
Με κόσμο στα Τρίκαλα η Λαμία!
Ακόμα και αν μιλάμε για εργάσιμη και χωρίς να κρατάει την τύχη του στα...
-
«Χρυσός» βαθμός στο 93’ για τις γυναίκες στην Παιανία!
Παθιασμένη εμφάνιση και σημαντικό βαθμό εκτός έδρας απέσπασε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία,...




ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ…
Ωπ. Όχι τέτοια. Τώρα στηρίζουμε. Δεν διάβασες το Τώρα η ποτέ; Το καλοκαίρι με την μπύρα μας στις παραλίες θα κάνουμε κριτική…σκεφτομενοι την 11αδα που θα κατεβάσουμε με τον Αστερα Βλαχιωτη.
Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ,ΟΙ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ..ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ..
Δείχνει να μη μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα. Ρίσκο το να μείνει, ρίσκο και να έρθει άλλος για 7 (+2;) παιχνίδια. Πιθανόν να αξίζει το ρίσκο η αλλαγή μήπως και αφυπνιστεί η ομάδα.
Αυτό βλέπω και εγώ φίλε μου. Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αυτός δεν μπορεί να το κάνει.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ ( ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΕΙΜ.ΜΕΓΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ( ΜΕ ΜΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΣΝΓΚΟΥΡΑ), ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΟΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΙΤΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΥΡΩΛΟΓΟ ΠΙΥ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑΖΡΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΡΙΣ, ΓΚΟΛ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ.
ΣΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ 3ΠΟΝΤΟ ΒΑΘΜΩΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
Αλλαγή προπονητή ΤΏΡΑ.. ΜΗΠΩΣ Κ ΣΩΘΕΊ Η ΟΜΆΔΑ
Εγω σας το έγραψα από χθες εσεις δεν το δημοσιεύσατε,χασατε την πρωτιά στην Ειδηση.
Τωρα λενε θα πάρουν τον Φεστα.
Λάθος μοιραίο.
Ο Παράσχος μπορεί να σώσει τρην ομάδα.