Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

«Με όλες τις δυνάμεις δίπλα στην ομάδα»!

Κάλεσμα στους οπαδούς της Λαμίας να αφήσουν στην άκρη την… μιζέρια και να στηρίξουν τον ΠΑΣ Λαμία έκανε το «Athens Club».

Με ποστάρισμα τους στο Facebook, οι φίλοι της ομάδας μας στην πρωτεύουσα κάνουν λόγο για τον… υπέρ πάντων αγώνα ώστε να καταφέρουν οι «κυανόλευκοι» να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Φιλάθλε -οπαδέ της ΛΑΜΙΑΡΑΣ έφτασε η μεγάλη ώρα!!!!Στα playout αφήνουμε στην άκρη γκρίνια – μιζέρια – κακομοιριά και στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας με όλες μας τις δυνάμεις!!!! Καλούμε τους παίχτες της ομάδας να δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Μη λείψει κανείς!!!

ΛΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!

Μία απάντηση στο “«Με όλες τις δυνάμεις δίπλα στην ομάδα»!”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΚΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΟΥ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠ` ΕΞΩ, ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ` ΕΥΧΗΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΙΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί