Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Βαριά ποινή σε Πελασγιακό!

Τις ποινές που εκκρεμούσαν σε Α’ και Β’ Φθιώτιδας, ανακοίνωσε την Τρίτη η ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλλε ποινή μίας αγωνιστικής στον πρόεδρο ταμία του Ολυμπιακού Λαμίας, Σάκη Τσουβαλή, τον Θανάση Γεωργούση της Ηράκλειας και τον Άρη Γκούλη του Καλαποδίου.

Παράλληλα, επέβαλλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Πελασγιακό για τα επεισόδια και την διακοπή της αναμέτρησης με την Δίβρη. Η ομάδα της Πελασγίας θα αναγκαστεί να δώσει ένα εντός έδραςπαιχνίδι μακριά από την έδρα της, όπως επίσης και να καταβάλλει πρόστιμο 100€ στην ΕΠΣΦ.

Το δε παιχνίδι με την Δίβρη, κατοχυρώνεται στα χαρτιά με σκορ 3-0 στους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
—————————————————————————————-
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ για την συμπεριφορά οπαδών του που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα της 13/02/2022 για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΔΙΒΡΗ επιβάλλει την ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή εκατό (100,00) ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 6 α, β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ε. ΔΙΒΡΗ με τέρματα 0-3 σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 4 γ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ
——————————————–
1/ Στον κ. ΤΣΟΥΒΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του σωματείου Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 05/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΝΕΟΥ ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ( παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.

2/ Στον κ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του σωματείου Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 05/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ( παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.

3/ Στον κ. ΓΚΟΥΛΗ ΑΡΗ του σωματείου Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 06/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ – Α.Σ ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ( παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας