
Τις υπηρεσίες μιας βασικής της μονάδας, θα στερηθεί η Λαμία στο αυριανό (17/4, 17:15) πάρα πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της και ακολούθως ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Λάζαρ Ρόμανιτς.
Μαζί του, εκτός πλάνων παραμένουν και οι Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Αραμπούλι και Τσούκαλος.
Στον αντίποδα, στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού επανέρχονται οι Μαζουλουξής, Ελευθεριάδης και Μπανγκουρά.
Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Βέλλιος και Μανουσάκης.
Advertisement
Related Topics

2 Σχόλια
2 Comments
Γράψτε ένα σχόλιο
Ακύρωση απάντησης
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Υποψήφιος για MVP του Μαΐου ο Σιμόν!
- Στο… σκαμνί και πάλι
- Πάνε για Ιούνιο τα μπαράζ
- Την Κυριακή η ρεβάνς του μπαράζ
- Με Καλαντζή στο σημερινό «Κάτω η Μπάλα»!
- «Οι οπαδοί της Λαμίας είναι παντελονάτοι»!
- Αδειοδοτήθηκε η Λαμία!
- Οργανωμένοι Βέροιας: «Στο τέλος θα γιορτάσουμε»
- «Ο Παναιτωλικός δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση από την ΕΠΟ»
- Γκέντσογλου: «Θα τα δώσουμε όλα στα μπαράζ»
Φριξος
16/04/2022 at 6:57 μμ
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΗΣΕ ΑΧΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η Β` ΟΕΤΙΠΤΩΣΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΨΥΕΙ ΓΘΑ ΤΝ ΤΣΟΥΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ-ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΣΤΟΧΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΓΩ, ΤΟΤΕ? ???
Νικος
16/04/2022 at 7:23 μμ
Ο Βόλος έκανε το χρέος του. Εμείς; πολύ περίεργη σε αυτά τα θέματα η φετινη χρόνια. Ο Μαρτίνεθ ποτέ βγήκε από τα πλάνα του προπονητή; τέλος πάντων. Τα υπόλοιπα ελπίζω να μην τα γράψω μετα το ματς. Πάμε Λαμία.