
Ως… mission impossible χαρακτήρισε ο Τζιανλούκα Φέστα το έργο της Λαμίας στο ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει την απόλυτη υπέρβαση και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας μας στάθηκε στις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι «κυανόλευκοι». Τόνισε πως ανάλογα δύσκολος θα είναι και ο επαναληπτικός. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα πάνε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Φέστα είπε: «Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σήμερα. Κλείσαμε τους χώρους και παίξαμε αμυντικά. Με λίγο παραπάνω προσοχή θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε παραπάνω προβλήματα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω και στην ρεβάνς, ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι… mission impossible. Αλλά έχουμε πιθανότητες, παρότι ξέρουμε πόσο δύσκολο έργο έχουμε».
Για το αν ο τραυματισμός του Σαράνοφ αποδιοργάνωσε την Λαμία: «Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, ο Παναθηναϊκός απλά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».
ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Το Kiosky’s έκοψε την πίτα του! (pics)
- Πανέτοιμη για τον «τελικό» με Ιωνικό!
- Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στην Β’ Φθιώτιδας
- Έχασε στις λεπτομέρειες…
- Εύκολα με 100άρα ο Έσπερος
- Δούλεψε για τον Σταυρό η Μαλεσίνα!
- Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους
- Απαράδεκτη εικόνα για κοινόχρηστο χώρο! (pics)
- Έγραψε ιστορία η Λαμία με την πρόκριση!
- «Πήγε για Μαρόνε η Λαμία»