Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας: «Ντροπή και ξεφτίλα»!

Ως «ντροπή» και «ξεφτίλα» χαρακτήρισε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας την στάση της Αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι της ομάδας μας κάνουν λόγω για απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλλιού» εις βάρος των απλών φιλάθλων, ενώ κάνουν λόγο και για τραυματισμό τριών ατόμων από μπουκάλια που εξφεντόνισαν από ψηλά οπαδοί των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

Απαράδεκτοι ντροπή ξεφτίλα …. Αυτά δεν γίνονται πουθενά… Αυτούς τους τους ( φιλάθλους ) τους φύλαγε η Αστυνομία τους άφηνε να πετάνε μπουκάλια , πέτρες , να φτύνουν μωρά , μαμάδες με μικρά παιδιά , παππούδες , φιλάθλους που έχουν πληρώσει διάρκειας … Τρόποι στην Αστυνομία Φθιώτιδας τρόποι σε όλους όσους έχουν ευθύνη… Το καλύτερο μετά το τέλος του αγώνα όταν κάποιοι από τους οργανωμένους οπαδούς πήγαν να τους βρίσουν οι Αστυνομία τους προστάτευσε ντροπή σας …. Περαστικά σε τρεις φιλάθλους που χτύπησαν από μπουκάλια που πετούσαν….

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Θανάσης Χανής

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    28/04/2022 at 3:19 μμ

    Πλήρης αποτυχία στα μέτρα αστυνόμευσης & μετά λέει η πολιτική ηγεσία, ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ την εγκληματικότητα…εδώ δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τον δικό σας νόμο, περί μη μετακίνησης ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ- ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, θα προστατεύσετε τους πολίτες από την μικρή & μεγάλη εγκληματικότητα?

  2. G. K

    28/04/2022 at 8:21 μμ

    Ντροπή στους πολιτικούς που εκλέγονται στον νόμο και είναι αρκετοί.. Θα τα πούμε..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί