Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Μικρότητες χωρίς λόγο…

Ο Απόλλωνας σήμερα έδινε «μάχη» επιβίωσης και χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να το κάνει δύσκολο στον ΠΑΣ Λαμία. Άνθρωποι της διοίκησης του ωστόσο και μερίδα του κόσμου του, προχώρησαν σε μικρότητες χωρίς κανέναν λόγο…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole η φιλοξενία των επισήμων της Λαμίας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Μάλιστα, η διοίκηση του αθηναϊκού σωματείου έδωσε μόλις πέντε (!) προσκλήσεις στους ανθρώπους της ΠΑΕ, παρότι στο πρόσφατο ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» η ομάδα μας είχε δώσει 30.

Εν τω μεταξύ, παρότι δεν υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση φίλων της Λαμίας, στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 10 οπαδοί της από την πόλη μας και την Αθήνα. Ο έλεγχος -όπως μας μετέφεραν- ήταν σχεδόν… εριστικός, ρωτώντας τον κόσμο ακόμα και την σύνθεση του Απόλλωνα, προκειμένου να διασταυρώσουν αν πρόκειται για φίλους των γηπεδούχων, ή όχι.

Εν τέλει, δόθηκαν κάποια εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΣ Λαμία και τους τοποθέτησαν στην απέναντι κερκίδα από τα επίσημα.

Όχι βέβαια ότι έλειψαν και εκεί οι αντεγκλήσεις και πάλι χωρίς λόγο. Αυτό, καθώς όταν στο τέλος οι Λαμιώτες χειροκρότησαν την ομάδα μας, τότε δέχθηκαν επίθεση από τους λιγοστούς φίλους των γηπεδούχων, που ευτυχώς έμεινε σε λεκτικό επίπεδο…

Advertisement
3 Σχόλια

3 Comments

 1. Νικος

  07/05/2022 at 10:41 μμ

  Πικραμένοι είναι δικαιολογουνται.

 2. θανασης

  07/05/2022 at 11:00 μμ

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΟΧΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ , ΟΡΘΙΟΣ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΚΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ . ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ 200 ΑΤΟΜΑ.

 3. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

  08/05/2022 at 11:55 πμ

  Ας τους δικαιολογήσουμε, γιατί πίστευαν ότι, θα τα καταφέρουν…την προηγούμενη αγωνιστική τους ήρθε *ταμπλάς*, με το 5-1 & την νίκη της ομάδας μας!

  Μου έκανε εντύπωση, η *δυναμική παρουσία* του κόσμου της περιοχής…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί