Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αποχώρησε η Τραγάνα, ορίστηκε το μπαράζ ανόδου

Τα μπαράζ ανόδου στην Α’ Φθιώτιδας όρισε την Τετάρτη η ΕΠΣΦ σε ανακοίνωση της.

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχαν. Αυτές είχαν να κάνουν με το παιχνίδι του Ηρακλή Ροδίτσας κόντρα στην Δίβρη, ματς που δεν τελείωσε ποτέ μετά τον ξαφνικό και πολύ άδικο χαμό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που σόκαρε την Ελλάδα.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστό πως ο Αγρότης Τραγάνας παραιτήθηκε από τα μπαράζ ανόδου. Έτσι, ουσιαστικά μένουν οι δύο δεύτεροι από τους άλλους δύο ομίλους της κατηγορίας για να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο και να ανέβουν στην «μεγάλη» κατηγορία.

Πρόκειται για το Λιανοκλάδι και την ΑΕ Μακ/μη Σπερχ/δα 2010. Οι δύο ομάδες θα δώσουν δύο αναμετρήσεις, την ερχόμενη Κυριακή (15/5) και μια εβδομάδα αργότερα, 22 του μήνα. Το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 16:30 και εκκρεμεί ο ορισμός της ώρας στην ρεβάνς.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι με έγγραφό του το σωματείο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣ / ΑΚΑΔΗΜΙΑ παραιτήθηκε του υπολοίπου χρόνου ολοκλήρωσης του αγώνα της 01/05/2022 με Α.Ε. ΔΙΒΡΗ που είχε διακοπεί οριστικά στο 80′. Ο αγώνας κατακυρώνετε με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου Α.Ε. ΔΙΒΡΗ.

Το σωματείο Α.Σ. ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ με έγγραφό του παραιτήθηκε των αγώνων κατάταξης των τριών ομάδων που κατέλαβαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας για την άνοδο μίας ομάδας στην Α Κατηγορία για την περίοδο 2022-2023.

Μετά από κλήρωση μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΜΑΚ/ΜΗ – ΣΠΕΡ/ΔΑ 2010 και Α.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ η σειρά των αγώνων είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/05/2022 ΩΡΑ:16.30
1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – Α.Ε. ΜΑΚ/ΜΗ-ΣΠΕΡΧ/ΔΑ 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/05/2022
2ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : Α.Ε. ΜΑΚ/ΜΗ-ΣΠΕΡΧ/ΔΑ 2010 – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Η ώρα του δεύτερου αγώνα θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο έγγραφο μας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας