Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Λάρυμνας ο Μπιτσάκος

Τέλος εποχής στην Προοδευτική Λάρυμνας, με τον Παναγιώτη Μπιτσάκο να ανακοινώνει πως αποχωρεί από την προεδρία του συλλόγου.

Με μια μακροσκελή επιστολή του, ο μέχρι τώρα πρόεδρος της λοκρικής ομάδας έκανε γνωστό πως για επαγγελματικούς λόγους είναι αναγκασμένος να μην συνεχίσει στο τιμόνι της. Είχε δε, μόνο καλά λόγια να πει για όσους στήριξαν την προσπάθεια της Προοδευτικής και τονίζει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της με όποιον τρόπο είναι αυτό δυνατό.

Η επιστολή του:

Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και του ελαχίστου διαθέσιμου χρόνου, δεν μπορώ πλέον να είμαι κοντά στην ομάδα και να προσφέρω, όπως εγω θα ήθελα για το καλό του Συλλόγου.

Σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου και σας εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και στο εξής, προσωπικά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Εύχομαι για τον Σύλλογο που υπηρέτησα με αληθινή αγάπη και από δυο θέσεις, (ποδοσφαιριστή – προέδρου) να πορευτεί στο άμεσο μέλλον με πολλές επιτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συντοπίτες, τους φίλους και τις επιχειρήσεις, καθώς και όσους μας βοήθησαν, κατά την θητεία μου και στήριξαν τον Σύλλογο, οικονομικά, ηθικά και υλικά και προσέφεραν τα μέγιστα στον Σύλλογο με την βοήθεια τους.

Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρένθεση και να ευχαριστήσω επίσης, όσους φίλους μου με βοήθησαν οικονομικά, σαν χορηγοί και ήταν πάρα μα πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό μας και χωρίς να έχουν το παραμικρό όφελος.

Ευχαριστώ όλους τους αθλητές και προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους, όλοι τους συνέβαλαν για να μπορεί να είναι η Προοδευτική μια αξιοσέβαστη ομάδα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο στην Φθιώτιδα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΕΠΣ Φθιώτιδας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φθιώτιδας, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τα ρεπορτάζ της ομάδας και τους Παράγοντες του Φθιωτικού ποδοσφαίρου με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια βοηθώντας από την πλευρά μου για την βελτίωση του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον προσωπικό μου φίλο, Γιώργο Νικολάου ο οποίος αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή να αναλάβει προπονητικά την καθοδήγηση της ομάδας ποδοσφαίρου και παρόλο που επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν, να είμαι κοντά του, η συνεργασία μας ήταν άψογη και πιστεύω ότι άφησε μια πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον στην ομάδα με την εξέλιξη νέων παικτών, παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλω να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον, γιατί την αξίζει πραγματικά.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδρομή, έχοντας αποχωρήσει για 18 χρόνια από το ερασιτεχνικό Φθιωτικού ποδόσφαιρο, ξαναβρήκα πολλούς φίλους από την διαδρομή μου στα ερασιτεχνικά γήπεδα και δημιούργησα αρκετούς νέους ακόμη.

Στην σύντομη διαδρομή μου από την θέση του προέδρου της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ πορεύτηκα πάντα με γνώμονα το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την αγάπη μου για αυτό, πάντα καθαρός και αδέκαστος.

Θα βρίσκομαι αρωγός όπου μπορώ στην όποια προσπάθεια σας για το καλό του Συλλόγου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση
Μπιτσάκος Παναγιώτης

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας