Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τέλος και τώρα… Βέροια!

Η… υποχρέωση βγήκε με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει το μυαλό του ήδη στα μπαράζ παραμονής με την Βέροια.

Στο τελευταίο της παιχνίδι στα πλέι-άουτ, η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος». Έτσι, εξασφάλισε και τυπικά την προτελευταία θέση της Super League, που την στέλνει στα δύο ματς με την ομάδα της Ημαθίας να διεκδικήσει την παραμονή της στην «μεγάλη» κατηγορία.

Τηρουμένων των πολλών αλλαγών που έκανε ο Τζιανλούκα Φέστα, αλλά και του βαθμολογικού κινήτρου που δεν υπήρχε, οι «κυανόλευκοι» είχαν καλή εικόνα. Έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες, ανασταλτικά τα πήγαν καλά και ολοκλήρωσαν με θετικό πρόσημο το μίνι-πρωτάθλημα. Ήταν βέβαια ξεκάθαρο, πως στο μυαλό όλων υπήρχαν ήδη τα μπαράζ, τα οποία ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Παναιτωλικού.

Διάθεση η Λαμία, δοκάρι ο Κουλούρης

Η Λαμία ήταν εκείνη που έδειξε στα πρώτα λεπτά διάθεση να παίξει με την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει. Μάλιστα, μόλις στο 5′ είχε καλή στιγμή με τον Μπανγκουρά. Ρόμανιτς πάτησε περιοχή και γέμισε από αριστερά, με τον άσο από το Εκουαδόρ να πιάνει ένα γυριστό στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ατρόμητος πάντως, στην πρώτη του φάση έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Μουνίθ στο 11′ εκτέλεσε ένα φάουλ στον άξονα με γέμισμα, ο Κουλούρης έκανε την προβολή στην πλάτη της άμυνας με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Σάλομον πήρε την κεφαλιά, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει με το ένα χέρι. Τρία λεπτά αργότερα, σε φάουλ από καλό σημείο, ο Αντέτζο έπιασε μια κεφαλιά, με τον Μάριτς να μπλοκάρει.

Στο σημείο εκείνο, οι φιλοξενούμενοι είχαν ισορροπήσει το ματς και είχαν μια ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων. Στο 21′, ο Κουλούρης έκανε ένα μονοκόματο σουτ με τον Αντέτζο στην πλάτη του από δεξιά, ο Γκαραβέλης όμως μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μουνίθ βρήκε χώρο, πήρε μέτρα και σούταρε από μακριά, με τον πορτιέρε της ομάδας μας όμως να μην αφνιδιάζεται και να μαζεύει σταθερά την μπάλα.

Είχε τις στιγμές της

Ο ΠΑΣ Λαμία έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 29ο λεπτό. Σε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά και στην συνέχεια έφτασε δεξιά στον Λούκας. Αυτός άδειασε με προσποίηση τον αμυντικό που είχε πάνω του και πλάσαρε από πλάγια δεξιά. Ο Μάριτς με δυσκολία έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ. Για κάποιο λόγο όμως, ο διαιτητής Ζαμπαλάς έδειξε… άουτ. Στο 31′ και μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια της ομάδας μας, ο Μαρτίνεθ τροφοδότησε τον Νούνιες, που βρισκόταν με πλάτη στο τέρμα μέσα στην περιοχή. Αυτός γύρισε όλο του το σώμα και πλάσαρε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Κάπου εκεί, οι μάχες στο κέντρο κυριάρχησαν και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40′ για να ξανά δούμε μια αξιόλογη φάση, όταν ο Καρτάλης «κουβάλησε» την μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή. Η μπάλα όμως έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση και στην προσπάθεια του να απομακρύνει σε γέμισμα του Σάλομον από δεξιά, ο Γκέντσογλου με το κεφάλι παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη, αυτή όμως κατέληξε κόρνερ.

Η Λαμία θα μπορούσε να βρει το γκολ στο 45′, ωστόσο ο Ρόμανιτς δεν έκανε καλό τελείωμα σε «έξυπνη» εκτέλεση φάουλ του Γκέντσογλου από δεξιά και ο Μάριτς μπλόκαρε. Στην επόμενη φάση, ο Κουλούρης βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή με τον Αντέτζο και πάλι πάνω του. Όμως το πλασέ του βρήκε ελάχιστα στον Νιγηριανό και κατέληξε κόρνερ, δίπλα από την εστία του Γκαραβέλη. Στην εκτέλεση του δεν άλλαξε τίποτα και το 0-0 παρέμεινε στην ανάπαυλα.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν…

Ίδιο το τέμπο και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Αραμπούλι στο 47′ να μην μπορεί με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς εξακολουθούσε να είναι μοιρασμένο και ο Ατρόμητος στο 53′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί. Σε φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας, ο Βασιλαντωνόπουλος από δεξιά βρήκε τον Κουλούρη στην περιοχή. Ο Έλληνας επιθετικός με αμυντικό πάνω του και πλάτη στο τέρμα έκανε το τακουνάκι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η απάντηση του ΠΑΣ Λαμία ήταν άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπανγκουρά σέντραρε από δεξιά, ο Μαρτίνεθ βρέθηκε πίσω από τους αμυντικούς και έπιασε σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Με την είσοδο του, ο Μπεντινέλι προσπάθησε να δώσει… αέρα στον Ατρόμητο και απείλησε δις. Αρχικά στο 66′ βρήκε λίγο χώρο στην περιοχή και σούταρε ανάμεσα στα σώματα. Η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Γκαραβέλη. Ένα λεπτό αργότερα, έκανε νέο σουτ, αυτή την φορά με δύναμη από μακριά, όμως η μπάλα έφυγε έξω. Στο 71ο λεπτό πάντως, η Λαμία ήταν εκείνη που άγγιξε το γκολ. Σε «πολιορκία«» στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Μανούσος συνδυάστηκε με τον Σιμόν. Ο τελευταίος έπιασε ένα τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή. Η μπάλα όμως «κόλλησε» στην συμβολή των δοκών του Μάριτς και απομακρύνθηκε.

Σκεφτόταν ήδη τα μπαράζ…

Όσο η ώρα περνούσε, ο ρυθμός όπως ήταν φυσιολογικό έπεφτε. Στο 79′ ο Τιρόνε βρήκε χώρο και σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 88′ ήταν η σειρά του Ατρομήτου να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Νταβιώτη να βλέπει τον Γκαραβέλη εξ’ επαφής να του λέει «όχι» στο πλασέ του, μετά από ολιγορία της άμυνας σε μπαλιά του Μπεντινέλι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βύντρα γύρισε από δεξιά, όμως ο Μάριτς μπλόκαρε σταθερά την προβολή του Μανουσάκη στο πρώτο δοκάρι. Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου… κατέβασε ρολά και στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Προβυδάκη να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, να παίρνει πάνω του την φάση και να πλασάρει δυνατά.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ματς, με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (83′ Βύντρα), Γκέντσογλου (62′ Τιρόνε), Νούνιες, Μπανγκουρά (69′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (70′ Μανουσάκης), Αραμπούλι (62′ Μανούσος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Μάριτς, Καστελάνο, Μαυρομμάτης, Όγκουστ (46′ Στρούγγης), Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (46′ Νάτσος), Καρτάλης (63′ Νταβιώτης), Χαρίσης, Τζαβίδας (63′ Μπεντινέλι), Μουνίθ (46′ Ναμπί), Κουλούρης

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

7 απαντήσεις στο “Τέλος και τώρα… Βέροια!”

  1. Λαμιωτης Avatar
    Λαμιωτης

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΈΝΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ. ΕΞΆΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΉΜΟΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!!! FORZA LAMIARA!!!!

  2. Νικος Avatar
    Νικος

    Όπως είδατε η ομάδα όλη την σεζόν έπαιξε με έναν φορ. Θα τα πούμε μετά τα μπαράζ.

  3. Νικος Avatar
    Νικος

    Σε ένα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ματς κοντέψαμε να χάσουμε παίχτες από σκληρά μαρκάρισματα και πήραμε κάρτες μόνο εμείς. Μόνο ξένοι διαιτητές.

  4. Λαμιωτης Avatar
    Λαμιωτης

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ…ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

  5. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΣΤΟΧΙΑ, Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ, Η Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΤΙΡΟΝΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ, Η ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΙΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΩΣ: ” ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ”. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΔΗ ΛΕΓΑΜΕ Η ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΝΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤ.ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ “ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ” ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΜ.ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    1. Λαμιωτης Avatar
      Λαμιωτης

      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΎΝΤΟ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ. ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

  6. Φριξος Avatar
    Φριξος

    3ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Η ΠΙςΤΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Κ;ΠΟΙΟΙ ;ΛΛΟΙ Μ3 Τ; ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΡΕΙΕΣ-ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΤΕΡ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΑΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    \,ΓΙΑΤΙ “ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ”.
    ΟΜΩΣ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΕΡΗΣ Η ΕΓΩΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΧΜΗΡΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ “ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ
    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΜΠΕΣ ΨΥΧΗ, ΒΓΕΣ ΨΥΧΗ”, ΗΤΟΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ. ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΜΕΠΩΣ ΛΈΩ-ΓΡΑΨΩ ΨΕΜΜΑΤΑ;

7 Comments

7 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία