
Την σιγουριά τους πως με την κατάλληλη στήριξη από την τοπική τους κοινωνία, η Βέροια θα στείλει τον ΠΑΣ Λαμία στην Super League 2, εξέφρασαν οι οργανωμένοι της.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν από τον κόσμο της πόλης τους, να στηρίξει την ομάδα τους στα μπαράζ με τους «κυανόλευκους», προκειμένου όλοι μαζί να στείλουν την Βέροια στην «μεγάλη» κατηγορία.
Αναλυτικά:
Ο Σ.Φ. Βέροιας “Θύρα 4” καλεί σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και τους κόπους της διοίκησης και με τη φωνή του και την παρουσία του στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου να γίνει για ακόμη μια φορά ο 12ος παίκτης της Βασίλισσας στα τελευταία 2 παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν και το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Σούπερλιγκ!
Να είστε σίγουροι πως στο τέλος εμείς θα γιορτάσουμε! Γεμίζουμε και πάλι την έδρα μας απέναντι στη Λαμία και δημιουργούμε μια καυτή ατμόσφαιρα για τους παίκτες μας!
ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε στη Λειβαδιά.
ΥΓ2. Θύρα 4 always on tour
ΥΓ3. Βέροια σ΄αγαπώ Βέροια είσαι μια είσαι η Βασίλισσά στη Μακεδονία.
Απομένουν 2 τελευταία σκαλοπάτια ! !
Ασπίδα εμείς, άνοδο εσείς ! !
Μια ζωή Βέροια ! ! !

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ο Βόκιτς σε δράση (vids)
- Τσεκάρει Βόκιτς η Λαμία!
- Μπέος: «Φουστανέλες με δαντέλα για τους έξι»
- Παπαϊωάννου: «Υπάρχουν κρυφές χρηματοδοτήσεις»
- Το έκαναν… αφιλοκερδώς οι διαιτητές (pics)
- Γεμάτες με παλαιμάχους και οι κερκίδες
- Οι δηλώσεις του Μπαγινέτα μετά το χθεσινό φιλικό (vid)
- Τέλος από την Λαμία ο Μαρτίνεθ!
- Φιλική… αγγλική ισοπαλία και βράβευση Σκαφτούρα (pics)
- Έμεινε και ο Σίψας στον Σταυρό