Ακολουθήστε μας:

Συνεντεύξεις

Όσα είπαμε με τον Κώστα Καλαντζή στο «Κάτω η Μπάλα»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έχουμε κάνει on air, κάναμε χθες το απόγευμα στον αέρα του «Κάτω η Μπάλα».

Μαζί με τον Γιάννη Χαλβαντζή και τον Θύμιο Αντωνόπουλο στο στούντιο του Ράδιο ΝΕΤ 101,9 βρέθηκε και ο Κώστας Καλαντζής.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Λαμίας μοιράστηκε μαζί μας πράγματα από το παρελθόν του στους «κυανολεύκους» και ιστορίες από εκείνες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ασχολήθηκε δε και με το σήμερα, καθώς και την τεράστια συνεισφορά του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον σύλλογο.

Ακούστε την κουβέντα μας:

 

4 Σχόλια

4 Comments

  1. Φριξος

    19/05/2022 at 12:10 μμ

    Ολα καλα κι αγια κ. Αντωνοπουλε, αλλα για την κατρακυλα της ομαδας στα ταρταρα, μουγκα στη στρουγκα. Εκτος κι αν κατα την προσωπικη σας αποψη, ΔΕΝ ευθυνεται κανενας και ηταν απλα θεμα συγκυριας.
    Οσον αφορα για το μελλον της ομαδας εαν τυχει να αγωνισθει τη νεα σεζον στην super league η στα γηπεδοχωραφα, τι μελι γενεσθε; Ξερετε να μας ενημερωσετε; Νομιζω πως ΟΧΙ.

    • Ευθύμιος Αντωνόπουλος

      19/05/2022 at 12:44 μμ

      Επειδή βλέπω ότι με ξέρεις και εγώ έχω όνομα και πρόσωπο έχεις δύο επιλογές
      1) Ή θα βγεις και θα μιλήσεις με το όνομά σου (δύσκολο)
      2) Εκτός αν θες να με πάρεις τηλέφωνο να σου πω (και πάλι δύσκολο)

  2. Φριξος

    20/05/2022 at 12:36 μμ

    Κυριε Αντωνοπουλε, δυστυχως προσπαθειτε, αλλα δυστυχως δεν τσιμπαω και αποτυχατε, να αποφυγετε τις γραπτες απαντησεις για λογους ευνοητους, μεσω των ακαιρων προτασεων σας. Μασαει η κατσικα ταραμα;

    • Ευθύμιος Αντωνόπουλος

      20/05/2022 at 12:39 μμ

      Εγώ στον τοίχο και σε ανύπαρκτους δεν απαντάω

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεντεύξεις