Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Μας θέλουν φτωχούς οι μεγάλοι»

Για την απόλυτη αβεβαιότητα που βιώνουν στον ΠΑΣ Λαμία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε στην ΕΡΤ 3 για την υπόθεση του Παναιτωλικού και τους λάθος χειρισμούς που έχουν γίνει από τους αρμόδιους στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αναφέρθηκε παράλληλα στα χρήματα που έχουν συμφωνήσει να λάβουν οι ΠΑΕ, ενώ σχολίασε την μεροληψία υπέρ των θεωρητικά μεγάλων, η οποία υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό.

Πολλά ακούμε για το στοίχημα στην Ελλάδα, είναι το σαράκι που τρώει όλες τις ομάδες. Πρέπει να μπουν συγκεκριμένα όρια και τιμωρίες γιατί δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους ιδιοκτήτες. Από το στοίχημα διεκδικούμε κάποια χρήματα για να θωρακίσουμε τις ομάδες μας και δεν ξέρουμε καν πότε θα πάρουμε τι. Συμμετέχουμε στο στοίχημα σαν ομάδες και παρά τα προβλήματα υπολογίζουμε σε αυτά τα χρήματα. Οι μεγάλοι μας θέλουν φτωχούς και του χεριού τους».

20 απαντήσεις στο “Παπαϊωάννου: «Μας θέλουν φτωχούς οι μεγάλοι»”

  1. Λαμιωτης Avatar
    Λαμιωτης

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΛΕΦΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΜΑΣ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!!! ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ!! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
    FORZA LAMIARA!!!!

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Για μενα πρεπει να συνεννοηθουν οι εμπλεκομενες ομαδες και να δηλωσουν οτι αδυνατουν να κατεβουν στα μεσα Ιουνιου να παιξουν μπαλα, οποια ομαδα κι αν δωσει μπαραζ ( Βεροια, Απολλων και Λαμια).
    Γιατι εφοσον οι ζεστες συνεχισθουν, ειναι απανθρωπο λογω της εσκεμμενης η μη καθυστερησης εκδοσης αποφασης κατα η υπερ της ομαδας του Αγρινιου και πως εαν τελικα δεν αποδεχθουν εστω την αναδιοργανωση κανοντας τη super league με 16 ομαδες ( Να παραμεινει και ο Απολλων και να ανεβει η Βεροια), τοτε για ο,τι ο μη γενοιτο συμβει σε παικτη η παικτες των ομαδων λογω της ζεστης, η ολη ευθυνει θα βαρυνει αποκλειστικα και μονο την Ε.Π.Ο. και ο νοων, νοριτω τι σημαινει αυτο.

    1. Νικος Avatar
      Νικος

      Κι αν τελικά υποβιβαστεί το Αγρίνιο θα είναι 15. Οπότε 7 αγώνες και ένα ρεπό. Μάλιστα.

  3. Ανώνυμος263 Avatar
    Ανώνυμος263

    Μπράβο στον Πρόεδρο τα είπε όπως έπρεπε να τα πει.. Όλη αυτή η καθυστέρηση που γίνεται με την υπόθεση του Παναιτωλικού δεν γίνεται γιατί είναι ενοχή η ομάδα του Αγρινίου αντίθετα πιστεύω ότι είναι αθώα και θα δικαιωθεί απλά γίνεται για να βλάψουν την Λαμία

    1. Λαμιωτης Avatar
      Λαμιωτης

      ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΌΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ…ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΣ ΑΓΩΝΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΦΎΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΊΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ ΜΕ 10ΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΌ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ 300.000 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΌ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ. ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΌΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ….Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ!!!

      1. Ανώνυμος263 Avatar
        Ανώνυμος263

        Για υποβιβασμό πάει κάποια ομάδα όταν υπάρχει χειραγώγηση αγώνα όχι από ένα στοίχημα για μια κάρτα μην μπερδεύεται τους νόμους με ότι σάς κατεβαίνει στο κεφάλι..

        1. Λαμιωτης Avatar
          Λαμιωτης

          ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ;;; ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ….Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!!!

          1. Ανώνυμος263 Avatar
            Ανώνυμος263

            Μάλλον εγώ δεν θα σου κάνω μάθημα γιατί δεν σε βλέπω καλά… Διάβασε τον νόμο ξανά και ξανά και όταν τον καταλάβεις ελα να μιλήσουμε

          2. Ανώνυμος263 Avatar
            Ανώνυμος263

            Λαμιωτη διάβασε προσεκτικά τον νόμο και μην ζορίζεσαι τόσο πολύ

            Άρθρο 27: Προκαθορισμός αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους

            1) Όλα τα πρόσωπα που δεσμεύονται από τον παρόντα Κώδικα που συμμετέχουν ή αποπειρώνται να συμμετάσχουν, σε οποιαδήποτε ενέργεια που βλάπτει ή θα μπορούσε να βλάψει την ακεραιότητα των αγώνων και των διοργανώσεων, για να προσπορίσουν στον εαυτό τους ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη, μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό, τυχερά παιχνίδια, λοταρίες και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες ή συναλλαγές, τιμωρούνται με τις ποινές που αναφέρονται στο άρθρο 29 του παρόντος. Οι ως άνω ποινές δύναται να επιβληθούν σωρευτικά.
            2) Εάν υπήρξε πράγματι επίτευξη του σκοπού, επιβάλλονται οι ανωτέρω ποινές με τριπλασιασμό των χρηματικών ποινών.
            3) Εάν υπαίτια της προσπάθειας ή και της επίτευξης των ανωτέρω είναι ομάδα ή αξιωματούχος της, οι χρηματικές ποινές δεκαπλασιάζονται, η δε ομάδα (ή ομάδες) τιμωρείται με υποβιβασμό.
            4) Σε περίπτωση μη εμπλοκής αξιωματούχου της, υπαίτια θεωρείται, σε κάθε περίπτωση, η ομάδα (ή ομάδες) όταν εμπλέκονται στο αδίκημα περισσότεροι του ενός ποδοσφαιριστές της.
            5) Αν μία ομάδα κριθεί υπαίτια χειραγώγησης ενός αγώνα, πέραν των λοιπών συνεπειών, χάνει τον αγώνα και αυτός κατακυρώνεται στην αντίπαλό της με τέρματα 3-0. Αν και οι δύο ομάδες κριθούν υπαίτιες χειραγώγησης και οι δύο, πέραν των λοιπών συνεπειών, χάνουν τους βαθμούς του συγκεκριμένου αγώνα.

            Άρθρο 28: Απαγόρευση στοιχηματισμού

            1) Όλα τα πρόσωπα που δεσμεύονται από τον παρόντα Κώδικα απαγορεύεται να στοιχηματίζουν σε οποιονδήποτε αγώνα ή διοργάνωση που διοργανώνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή ανατίθενται στις ενώσεις-μέλη της. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται απαγόρευση να εκτελούν οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου τουλάχιστον για δύο (2) έτη.
            2) Σε περίπτωση επαναλήψεως της ανωτέρω συμπεριφοράς επιβάλλεται ποινή ισόβιου αποκλεισμού ενασχόλησης με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

            Άρθρο 29: Επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα

            1) Όλα τα πρόσωπα που δεσμεύονται από τον παρόντα Κώδικα που συμμετέχουν ή αποπειρώνται να συμμετάσχουν σε προσπάθεια επηρεασμού της πορείας ή του αποτελέσματος αγώνα ή διοργάνωσης με αντιαθλητικό, ανήθικο ή διεφθαρμένο τρόπο τιμωρούνται:
            α) με χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ,
            β) με δεκαετή τουλάχιστον απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, και
            γ) με δεκαετή τουλάχιστον απαγόρευση εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους.
            2) Σε σοβαρές περιπτώσεις και σε περίπτωση επαναλήψεως, οι χρηματικές ποινές διπλασιάζονται, οι δε ποινές β και γ απαγγέλλονται εφ’ όρου ζωής.
            3) Σε περίπτωση που υπαίτια είναι ομάδα ή αξιωματούχος της, η ομάδα θα τιμωρείται με υποβιβασμό και χρηματική ποινή τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ.
            4) Σε περίπτωση μη εμπλοκής αξιωματούχου της, υπαίτια θεωρείται, σε κάθε περίπτωση, η ομάδα (ή ομάδες) όταν εμπλέκονται στο αδίκημα περισσότεροι του ενός ποδοσφαιριστές της».

          3. Λαμιωτης Avatar
            Λαμιωτης

            ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΤΗ ΑΝΙΚΕΙ ΣΤΟ:

            Άρθρο 29: Επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα 3) Σε περίπτωση που υπαίτια είναι ομάδα ή αξιωματούχος της, η ομάδα θα τιμωρείται με υποβιβασμό και χρηματική ποινή τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ.

            ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….ΑΔΙΚΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ….

          4. Ανώνυμος263 Avatar
            Ανώνυμος263

            Βρε Ανόητε έχεις δει χειραγώγηση αγώνα με μόνο την μια ομάδα να το κάνει να μην είναι και η δυό στο κόλπο.. Ακριβώς θα τα πούμε την Δευτέρα

          5. Λαμιωτης Avatar
            Λαμιωτης

            ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΟΚ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΕΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΦΡΙΞΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΞΙΝΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ…ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ….

          6. Ανώνυμος263 Avatar
            Ανώνυμος263

            Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη που σε είπα ανόητο είναι λάθος.. Να με ψάχνετε γιατί..
            Εδώ θα είμαι και μετά την Δευτέρα και κάθε μέρα

          7. Λαμιωτης Avatar
            Λαμιωτης

            ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΔΩ. ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

  4. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Αν και εγραψα οτι δεν θα συνεχισω την αντιδικια μαζι σου Ανωνυμε263, μηπως μπορεις να μας πεις τι πρεσβευεις τελος παντων; Γιατι εξ οσων εχουμε διαβασει με τις αποψεις σου να ειναι ολες υπερ του Παναιτωλικου, ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω, το τι ξερεις εσυ μονο και εισαι καθετος οτι η ομαδα του Αγρινιου ειναι αθωα, οταν ολοι οι θεσμοι, ειναι συσσωμοι απεναντι της, μη επικυρωνοντας μαλιστα και τη βαθμολογια, αναβαλλοντας μαλιστα και τα μπαραζ, κινηση που οπως γραφεις εχει σκοπο να βλαψει την ομαδα μας;
    Ξερεις κατι εσυ, ωστε να διαφωτισεις και τη διοικηση που εχει οπως φαινεται με το σκεπτικο το δικο σου αγνοια;
    Μπορεις να μας δωσεις απαντησεις σε ολα αυτα; Αμφιβαλλω, για να μην γραψω οτι ισως εισαι κρυφοΑγρινιωτης.

    1. Ανώνυμος263 Avatar
      Ανώνυμος263

      Άκου Φρίξο γιατί κάπου τι χάνεις το θέμα δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία όταν υπάρχει εκκρεμότητα.. Σε προηγουμενα άρθρα σου είχα δώσει να διαβάσεις εταιρεία που δουλεύει για την UEFA και ασχολείται με Στοιχηματισμόυς ότι δεν βρήκε καμία παρανομία σε θέμα χειραγωγήσει αγώνα.. Για να αμφιβάλει ρίξε κανένα ψάξιμο διάβασε προσεκτικά τους νόμους.. Εσυ και ο λαμιωτης τα βλέπετε η του υψους η του βάθους

    2. Λαμιωτης Avatar
      Λαμιωτης

      ΕΛΑ ΡΕ ΦΡΙΞΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΦΤΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;;; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ…ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ…ΚΑΙ ΕΣΥ Ανώνυμος263 ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΣΚΑΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΒΓΗΚΕ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!…ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ!!!!

      1. Ανώνυμος263 Avatar
        Ανώνυμος263

        Ελα ρε λαμιωτη μου έγινες και μέντιουμ ξαφνικά και ξέρεις ότι εγώ είμαι οπαδός του Παναιτωλικού… Θα γελάσω γιατί πραγματικά και εσυ και ο Φρίξος είστε για γέλια

        1. Λαμιωτης Avatar
          Λαμιωτης

          ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!! ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΑΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!!!!!! ΒΡΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ….ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  5. Νικος Avatar
    Νικος

    Βάλτε μια άλλη φωτογραφία του βρε παιδιά.

20 Comments

20 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία