ΠΑΣ Λαμία
«Αποχώρησαν Λούκας και Βέλλιος από την Λαμία»
ΠΑΣ Λαμία
-
Στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές οι οργανωμένοι της Λαμίας!
Την απόλυτη στήριξη τους στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία με αφορμή την ανακοίνωση που...
-
Ποδοσφαιριστές ΠΑΣ Λαμία: «Ζητούμε ξεκάθαρη και επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση»!
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία. Με από κοινού επιστολή...
-
Συλλυπητήρια της Λαμίας για Γιώργο Παπαθεοδώρου
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Παπαθεοδώρου σε ηλικία 82 ετών, εξέδωσε ο...
-
Οργανωμένοι Λαμίας: «Δεν μας αγγίζει κανένα σενάριο»!
Άστραψαν και βρόντηξαν οι οργανωμένοι της Λαμίας! Με μακροσκελή τους τοποθέτηση παίρνουν θέση για...





ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΥΚΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕ ΑΧΙΝΟ. ΒΡΕΕΕΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ; ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΧΙ, ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ Γ` ΚΑΤΗΓΚΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΟΧΩΡΑΦΑ.
ΡΕ ΠΚΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΖΕΖΟΝ;
ΕΜΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΟ 40PLUS ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Αφού το λέει ο ρεπορτερ; Να δεις πόσοι ακόμη θα πατήσουν αχινό αν καθυστερήσει κι άλλο το μπαράζ.
Οποιος διαβασε αρθρο στο sdna θα διαβασδι το εξης: Ταρακουνησε την πιατσα ο κ. Πανουργιας Παπαιωαννου διωχνοντας τους Λουκα Αλβες και το Βελιο πριν τα μπαραζ. Κι αν για το Βελιο που δεν οροσεφερε (μονο η διοικηση πονταρησε σε “κουτσο αλογο”, για τον Λουκας λενε οτι βοηθησε περισσοτερο στον επιθετικο τονεα παρα στην αμυνα. Αν οντως αυτος ειναι ο λογος και οχι ο δηθεν τραυματισμος οπως εχω ηδη σημειωσει αμεσως μετα την “εξυπνη” αυτη κινηση, τοτε φαινεται οτι η διοικηση καταλαβε οτι η ομαδα μας δεν εχει αναγκη στην επιθετικη βοηθεια, ωιατι πιστευει στην επιθετικη της γραμμη, που βαζει γκολ κατα μ.ο., 1 γκολ καθε 3 αγωνες το λιγοτερο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οπως προβλεπω ο καπετανιος το εγκατελειψε το σκαγος ερμαιο, δυστυχως, γι αυτο το λογο τοσο το καλοκαιρι, οσο και τοΓεναρη εφερε τον αζητητο που εφυγε πριν τελειωσει η σεζον ( εδω κι ενα μην και πλεον).
Ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο κυριε προεδρε.