Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Αποχώρησαν Λούκας και Βέλλιος από την Λαμία»

Την ώρα που όλα έχουν «παγώσει» στον ΠΑΣ Λαμία εν αναμονή του ορισμού των αγώνων μπαράζ, αλλά και της υπόθεσης του Παναιτωλικού, υπάρχουν εξελίξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Τουλάχιστον αυτό που υποστηρίζει δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportime.gr» αναφέρει πως οι Λούκας και Απόστολος Βέλλιος αποτελούν ήδη παρελθόν από τους «κυανόλευκους».

Για τον πρώτο στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο λόγος της αποχώρησης του έχει να κάνει με έναν τραυματισμό του. Δεδομένα, ακόμα κι αν η Λαμια παραμείνει στην κατηγορία, ο Βραζιλιάνος στόπερ δύσκολα θα έμενε στην Super League. Κι αυτό γιατί είχε καλή απόδοση στο εξάμηνο παραμονής του στην πόλη μας και θα ψαχνόταν για κάτι καλύτερο.

Ο τραυματισμός του ωστόσο αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Κρίθηκε πως θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να επανέλθει και από την στιγμή που δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να αγωνιστεί στα μπαράζ, αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

Αντίθετα, η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου είναι πιο ξεκάθαρη. Κι αυτό καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν «κόλλησε» ποτέ στην ομάδα και δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει από την στιγμή που δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί πως όποια κι αν είναι η κατάληξη της φετινής σεζόν, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι αλλαγές στο ρόστερ το φετινό καλοκαίρι θα είναι σαρωτικές. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι Καραμάνος, Αντέτζο, Αραμπούλι και Βύντρα πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά.

3 απαντήσεις στο “«Αποχώρησαν Λούκας και Βέλλιος από την Λαμία»”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΥΚΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕ ΑΧΙΝΟ. ΒΡΕΕΕΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ; ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΧΙ, ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ Γ` ΚΑΤΗΓΚΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΟΧΩΡΑΦΑ.
    ΡΕ ΠΚΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΖΕΖΟΝ;
    ΕΜΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΟ 40PLUS ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

    1. Νικος Avatar
      Νικος

      Αφού το λέει ο ρεπορτερ; Να δεις πόσοι ακόμη θα πατήσουν αχινό αν καθυστερήσει κι άλλο το μπαράζ.

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Οποιος διαβασε αρθρο στο sdna θα διαβασδι το εξης: Ταρακουνησε την πιατσα ο κ. Πανουργιας Παπαιωαννου διωχνοντας τους Λουκα Αλβες και το Βελιο πριν τα μπαραζ. Κι αν για το Βελιο που δεν οροσεφερε (μονο η διοικηση πονταρησε σε “κουτσο αλογο”, για τον Λουκας λενε οτι βοηθησε περισσοτερο στον επιθετικο τονεα παρα στην αμυνα. Αν οντως αυτος ειναι ο λογος και οχι ο δηθεν τραυματισμος οπως εχω ηδη σημειωσει αμεσως μετα την “εξυπνη” αυτη κινηση, τοτε φαινεται οτι η διοικηση καταλαβε οτι η ομαδα μας δεν εχει αναγκη στην επιθετικη βοηθεια, ωιατι πιστευει στην επιθετικη της γραμμη, που βαζει γκολ κατα μ.ο., 1 γκολ καθε 3 αγωνες το λιγοτερο.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οπως προβλεπω ο καπετανιος το εγκατελειψε το σκαγος ερμαιο, δυστυχως, γι αυτο το λογο τοσο το καλοκαιρι, οσο και τοΓεναρη εφερε τον αζητητο που εφυγε πριν τελειωσει η σεζον ( εδω κι ενα μην και πλεον).
    Ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο κυριε προεδρε.

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία