Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αγγελής: «Αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες»

Μετά από δύο σεζόν στην προεδρία της Δάφνη Λιβανατών, ο Θανάσης Αγγελής γνωστοποίησε πως αποχωρεί από το αξίωμα.

Ο νεαρός διοικητικός της ομάδας της Λοκρίδας με κείμενο που ανέρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε μόνο καλά λόγια να πει για όσα -δύσκολα είναι η αλήθεια- βίωσε σε αυτό το διάστημα. Έχοντας καταφέρει ωστόσο να κρατήσει τους «πράσινους» στο πάνω μισό της Α’ Φθιώτιδας, διεκδικόντας με ιδιαίτερες αξιώσεις την άνοδο.

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι λοιπόν και η δική μου θητεία ως πρόεδρος στον Α.Σ. Δάφνη Λιβανατών έφτασε στο τέλος της.

Ήταν δύο χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, δυσκολίες, καλές αλλά και άσχημες στιγμές, μα πάνω απ’ όλα δύο χρόνια γεμάτα εμπειρίες.

Γνώρισα αξιόλογα άτομα σε αυτόν τον χώρο που σίγουρα θα κρατήσω και στη ζωή έξω από το ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και κατ’ επέκταση στο φθιωτικό ποδόσφαιρο, σε μία δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό γενικότερα, με ήθος και σεβασμό απέναντι σε όλους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα δύο όμορφα χρόνια, μα ειδικότερα, τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Δάφνη Λιβανάτων που στις πλάτες τους φάνηκα ψηλότερος.

Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου καλή θητεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που θα ορίσει.

Εις το επανιδείν».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας