Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πάνοπλη για το πρώτο βήμα!

Έτοιμη για να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην Super League για μία ακόμα σεζόν, είναι η Λαμία.

Η ομάδα της πόλης μας που θα έχει την υποστήριξη περίπου 200 οπαδών της αύριο στην Βέροια, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της και αναχώρησε για την πόλη της Ημαθίας. Το έργο της ασφαλώς δεν είναι εύκολο -μετρώντας και περίπου είκοσι ημέρες απραξίας- ωστόσο, έχει την ποιότητα και την θέληση να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Σε αυτό το πλαίσιο εν τω μεταξύ, ο Τζιανλούκα Φέστα θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους. Οι «κυανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και επομένως πάνε πάνοπλοι στο ματς.

Μοναδικοί απόντες είναι ο Λούκας και ο Βέλλιος. Ο πρώτος είναι τραυματίας και έχει αποχωρήσει ήδη από την πόλη μας, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν προλαβαίνει να επιστρέψει. Από την άλλη, ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει και επομένως αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί. Εκτός έμεινε και ο Βύντρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Νικος
Νικος

2 years ago

Τραυματιας, ξετραυματιας. Φόρτσα Λαμία

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος
Νικος
2 years ago

Τραυματιας, ξετραυματιας. Φόρτσα Λαμία

ΠΑΣ Λαμία