Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

«Το Σάββατο να κάνουμε το χρέος μας»!

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία το προσεχές Σάββατο να γεμίσει το «Αθανάσιος Διάκος» και να σπρώξει τους παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα στην παραμονή, έστειλε το Blue Club.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας με ποστάρισμα τους στα social media έκαναν λόγο για «χρέος» των φίλων της Λαμίας, να την στηρίξουν, για να ολοκληρωθεί αυτό που ξεκίνησε χθες στην Βέροια.

Αναλυτικά:

Το πρώτο ημίχρονο (ματς) απέναντι στη Βέροια τελείωσε και βρήκε νικήτρια την ΟΜΑΔΑ μας με 1-2…. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει 100%, υπάρχει ακόμα ένα ημίχρονο (ματς) και πρέπει να το κερδίσουμε και αυτό.

ΥΓ. 1 Εμείς ήμασταν δίπλα στην ομάδα και κάναμε το χρέος μας απέναντι της, ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση της ομάδας ήταν δίπλα μας και κάνανε και αυτοί το χρέος τους απέναντι μας, ΤΏΡΑ χρέος όλων μας είναι με τις ενέργειες που αναλογούν στον καθένα μας να ΓΕΜΊΣΟΥΜΕ το ΔΑΚ για τον αγώνα που έρχεται το Σάββατο 18.06.2022 στις 20:00

ΥΓ. 2 Δεν είναι ώρα για αρνητική κριτική και γκρίνια απέναντι στην ομάδα για το ποδόσφαιρο που παίζει “ΠΡΟΈΧΕΙ” η παραμονή στην κατηγορία “ΠΡΟΈΧΕΙ” το αποτέλεσμα και όχι η καλή εμφάνιση.

Γι’ αυτό λοιπόν όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο ΔΑΚ

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οπαδοί