Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κωστούλας: «Ο Παπαϊωάννου είναι θετικός να αναλάβει»

Την υποψηφιότητα του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την προεδρία της Super League 1, καθώς και την πρόθεση του ίδιου να τον στηρίξει, αποκάλυψε ο Φώτης Κωστούλας.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού, σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε την θέληση του αντίστοιχου της Λαμίας να «τρέξει» την διοργανώτρια αρχή. Όπως επίσης και την επιθυμία των «μικρομεσαίων» να παίρνουν μέρος στις αποφάσεις.

Μεταξύ άλλων, όταν η κουβέντα έφτασε στην υποψηφιότητα του κ. Παπαϊωάννου, σχολίασε: «Είπε ότι θέλει να αναλάβει την προεδρία. Είχαμε συναντηθεί (σ.σ. οι εκπρόσωποι των “μικρομεσσαίων” της Super League) την ημέρα της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και είχαμε συμφωνήσει να μπει πρόεδρος από τις μικρές ομάδες. Περνάνε πράγματα πάνω από το κεφάλι μας.

Χαρακτηριστικό είναι η επιλογή του Κλάτενμπεργκ που έγινε μόνο από τους BIG-4 και όχι από όλες τις ομάδες. Το να αποφασίζουν οι τέσσερις μεγάλοι έφτασε στο τέλος του. Είμαστε διαφορετικές ομάδες. Η συνεργασία εντός συνεταιρισμού δε λειτουργεί πολύ καλά».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε και στο αίτημα της Super League 2 να προβιβάζονται απευθείας δύο ομάδες: «Δε θα έπρεπε να είναι τόσες πολλές οι ομάδες στη Super League 2. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει η Βέροια τη Λαμία και να είχε ανέβει. Αν οι ομάδες στη Super League γίνουν 16 θα μπορούσε να υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίες και να προβιβάζονται οι δύο πρώτες. Τώρα είμαστε στριμωχτά. Υπάρχουν άλλοι που είναι υπέρ των 14 και των 12 ομάδων. Με 16 ομάδες θα συνέλθει το ποδόσφαιρο».

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία