Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Βάζουν εμπόδια μέσω… Μαρινάκη οι «αιώνιοι»;

Η επιθυμία των «μικρομεσαίων» ομάδων να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εκλογή του νέου προέδρου της Super League 1.

Στην προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Λίγκας, στις 15:00, ο Γιώργος Μποροβήλος αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του. Και αυτό που προέκυπτε τις προηγούμενες ημέρες είναι πως ΕΠΟ και οι λεγόμενες ομάδες της δεύτερης ταχύτητας, έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο στηρίζοντας την ίδια επιλογή.

Από την στιγμή που έχουν προκρίνει την επιθυμία τους ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής να είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ, το όνομα του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Λαμία ήταν εκείνο που μάζευε περισσότερες ψήφους εμπιστοσύνης. Εξάλλου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από τους «μικρούς» και ο ίδιος θέλει να αναλάβει.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, ακούγεται πολύ έντονα πως οι «μεγάλοι» θα επιχειρήσουν να του βάλουν εμπόδια. Μάλιστα, κυκλοφορεί φήμη που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει επίσης υποψηφιότητα. Και το σενάριο είναι ακόμα πιο… ακραίο, με τον Παναθηναϊκό να φέρεται να έχει δώσει εγγυήσεις πως θα τον στηρίξει.

Βέβαια, τα παραπάνω είναι η αλήθεια πως έχουν λογική. Κι αυτό καθώς τόσο οι «αιώνιοι» όσο και οι υπόλοιποι τρεις του Big-5 της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν διαφορετική ατζέντα από εκείνη των υπόλοιπων συλλόγων όσον αφορά τα έσοδα των ΠΑΕ και το μερίδιο τους, καθώς και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Λαμιώτης

    24/06/2022 at 12:25 μμ

    ΑΛΊΜΟΝΟ ΘΑ ΆΦΗΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ;;; ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ!!! ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι