Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα υπόψιν και ο Ρουμπουλάκου!

Γράψαμε και χθες πως στα γραφεία του ΠΑΣ Λαμία οι προτάσεις ποδοσφαιριστών τις τελευταίες ημέρες είναι καθημερινό φαινόμενο. Και μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και του Σίμου Ρουμπουλάκου.

Πρόκειται για τον 30χρονο αριστερό μπακ που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούταν ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα των «μικρών» κατηγοριών στην χώρα μας. Από το 2017 ο Ρουμπουλάκου δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό και πλέον ψάχνεται για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Ole η περίπτωση του έχει προταθεί στους ανθρώπους της Λαμίας και είναι και αυτή μία από εκείνες που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Άσφαλώς μιλάμε για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Άλλωστε, μπορεί να είναι αλβανικής καταγωγής ωστόσο «γαλουχήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Τριγλία Ραφήνας και ακολούθησαν η Καλαμάτα, τα Γιάννινα, ο Παναιτωλικός και ο Παναιγιάλειος πριν το 2016 μετακομίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία«» αγωνίστηκε μισή σεζόν σε επίπεδο Β’ Εθνικής πριν αποφασίσει να μισά της σεζόν να μετακομίσει στην Αλβανία για την Κουκέσι. Απόφαση που αποδείχθηκε πάρα πολύ ορθή, καθώς εκεί κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ είχε την δυνατότητα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε μια διετία στην Ρουμανία, με τις φανέλες της Αράντ και την Σίντια, πανηγυρίζοντας και μία άνοδο ως πρωταθλητής στην «μεγάλη» κατηγορία. Συνολικά μετράει 187 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει μάλιστα μία φορά, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ. Πέραν της θέσης του αριστερού μπακ, μπορεί επίσης να αγωνιστεί ως χαφ.

Πρόκειται ασφαλώς για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν περνάει στα… ψιλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι παραπάνω. Αν πάντως αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, όπως και την περίπτωση του Μιχάλη Φράγκου, έτσι και στην υπόθεση του Ρουμπουλάκου, υπάρχει το όνομα του Λαμιώτη μάνατζερ Δημήτρη Ζάχαρη και του γραφείου «DZ Management» από πίσω.

4 απαντήσεις στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα υπόψιν και ο Ρουμπουλάκου!”

  1. yannis Avatar
    yannis

    Είπαμε να φτιάξουμε ομάδα όχι να γίνουμε Αγιος Παντελεήμων……

  2. filathlos Avatar
    filathlos

    Ρε παιδιά είπαμε να αλληλοβοηθούμε με κάποιους Λαμιώτες που ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά μη γράφεται ότι σας λένε. Περισσότερο γκρίνια και λάθος εντυπώσεις δημιουργείτε για την ομάδα. Προφανώς και θα προτείνονται δεκάδες παίκτες καθημερινά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να σταθούν όλοι στη κατηγορία. Κακώς χρησιμοποιείται το όνομα της ομάδας για διαφήμιση των παικτών.

    1. Λαμιώτης Avatar
      Λαμιώτης

      ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

  3. Γιώργος Avatar
    Γιώργος

    Γράφονται σενάρια για παίκτες 30+ που έχουν να επιδείξουν την ταμπέλα του “πρώην ανερχόμενου ταλέντου” (οκ κι ένα πρωτάθλημα Αλβανίας, αλλά στα 25 του, αλλά από εκεί και πέρα κυρίως Β κατηγορίες βαλκανικών χωρών) για μια θέση που θέλει ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και όχι ιδιαίτερη τεχνική για το επίπεδο της Α’ Εθνικής…

    Έχει νόημα; Έτσι θα ανέβουμε επίπεδο; Αν δεν ανέβουν σε αυτές τις θέσεις παιδιά από τις ακαδημίες, τι περιμένουμε; Να βγάζουμε 10άρια; Και, κυρίως, θα κοιτάμε παίκτες μόνο και μόνο επειδή τους μανατζάρει τοπικό γραφείο;

    Αν είναι να έρθουν παίκτες 30+, ας έχουν και τις ανάλογες εμπειρίες.

    Περιπτώσεις σαν του συγκεκριμένου ταιριάζουν πιο πολύ σε ομάδες Β Εθνικής που στοχεύουν σε καλή πορεία.

4 Comments

4 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία