Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανακοίνωσε Ντε Βινσέντι η Λαμία!

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα από το βράδυ της Τετάρτης ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ.

Μαζί με την ανακοίνωση του, η Λαμία δημοσίευσε και τις πρώτες του δηλώσεις με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει χαρούμενος για τη μετακίνηση του στην πόλη μας και έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του στόχο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (09.02.1989) επιθετικό μέσο, Tomás Sebastián De Vincenti, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλαμάτας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Tomás δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.”

2 απαντήσεις στο “Ανακοίνωσε Ντε Βινσέντι η Λαμία!”

  1. yannis Avatar
    yannis

    Σε κάθε περίπτωση είναι ανώτερος του προκατόχου του και ως εκ τούτου η μεταγραφή αυτή συνιστά αναβάθμιση σε μια νευραλγική θέση στην οποία χρόνια πάσχει η ομάδα.

  2. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΆΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΌΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΤΟΜΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία