Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τα… έσκασε για να φέρει Ντε Βινσέντι!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει πιάσει ήδη δουλειά στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει το ατομικό πρόγραμμα στην Νέα Άμπλιανη, ώστε να είναι έτοιμος την προσεχή Πέμπτη στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν. Γενικότερα, η παρουσία του 33χρονου έχει σχολιαστεί πολύ θετικό από τους «κυανόλευκους», καθώς δείχνει να λειτουργεί σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια.

Σημερινό δημοσίευμα του «Sportime» πάντως, αποκαλύπτει τα χρήματα στα οποία έχει συμφωνήσει ο έμπειρος άσος με την Λαμία. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, το ποσό στο οποίο έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές είναι 160.000 ευρώ. Μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων δε, μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 200.00 ευρώ. Ποσό, το οποίο είναι ένα από τα υψηλότερα που έχουν διαθέσει μέχρι σήμερα οι «κυανόλευκοι» για ποδοσφαιριστή.

Εδώ να σημειωθεί πως με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο Ντε Βινσέντι είχε μιλήσει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα μας.

5 απαντήσεις στο “Τα… έσκασε για να φέρει Ντε Βινσέντι!”

  1. yannis Avatar
    yannis

    Θα χρειαστεί κίνηση αντίστοιχου βεληνεκούς και για τη θέση του σέντερ φορ….με τρεις ακόμα κινήσεις κατ’ ελάχιστο (εξτρέμ με ταχύτητα και αντοχή στην ταχύτητα τύπου Βάντερσον, 6άρι που να καταπίνει παίκτες και χιλιόμετρα, σέντερ μπακ με μυαλό και τεχνική κατάρτιση) η ομάδα θα δυναμώσει πολύ….οψώμεθα.

    1. Λαμιεύς Avatar
      Λαμιεύς

      Δυστυχώς για να φέρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τα δεδομένα της Λαμίας , αν την κάνουν , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ.
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ …..ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….

  2. Γιώργος Avatar
    Γιώργος

    Επένδυση είναι, πολύ σημαντική η εμπειρία του. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες, όχι μόνο με έμπειρους, αλλά και με νέους εξελίξιμους παίκτες (με την προοπτική στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να μεταπωληθούν).

    1. Λαμιώτης Avatar
      Λαμιώτης

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

  3. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Suoer league 2, Η ΜΕ ΜΕΣΟΚΟΠΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΗΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΚΑ, 2 ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΞΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΘΙΖΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΦΟΡ ΤΥΠΟΥ ΕΣΤΩ ΤΟΥΡΑΜ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ.
    ΒΕΒΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΛΑΖΙΤΣ Η ΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΘΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

5 Comments

5 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία