Η Λαμία έκανε ότι μπορούσε για να τον κάνει δικό της, ωστόσο Μοχαμάντ Ναντέρι δεν θα φορέσει τα κυανόλευκα.
Ο Ιρανός μπακ απάντησε στην ομάδα μας την Κυριακή -όταν και είχε δεσμευτεί να το κάνει- όμως η απάντηση του ήταν αρνητική. Χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος.
Ο 25χρονος οπισθοφύλακας έχει μείνει ελεύθερος από την τουρκική Αλτάι και επθιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Παρότι ο ΠΑΣ Λαμία του είχε δείξει έμπρακτα την επιθυμία του να τον κάνει δικό του όμως, αυτός εν τέλει έκανε δεύτερες σκέψεις.
Εδώ πάντως αξίζει να αναφερθεί πως δεν θα είναι απίθανο, ο Ναντέρι να έρθει στην χώρα μας για άλλον σύλλογο. Εξάλλου, το όνομα του φέρεται να έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες της Super League 1. Ίσως και αυτός να ήταν ο λόγος που ήθελε να «τρενάρει» την απάντηση του.
0
votes
2 Comments
Most Voted
2 years ago
Δυστυχως δε μπορουν να καταλαβιυν μερικοι της διοικησης, η ρεπορτερ, οτι πριν πεσουν οι υπογραφες ΔΕΝ πρεπει να ανακοινωνονται ονοματα. Τοσο απλο ειναι. Αλλα ισως ορισμενοι ειτε δεν αντιλαμβανονται το αυτονοητο, ειτε ειναι κακοπροαιρετοι η κοινως εαν τους εμπιστευονται (κακως βεβαια) αυτοι κανουν τους ξερολες, ενω στην ουσια ρουφιανευουν και χαννται παικτες.-
2 years ago
Money talks bullshit walks. Τελοσ…..