Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Φέστα

Το πλάνο του ΠΑΣ Λαμία για την νέα χρονιά, θα αναλύσει την Πέμπτη, 14 Ιουλίου ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου θα αναλύσει στους ρεπορτέρ της ομάδας μας το πλάνο του για την σεζόν που ξεκινάει.

Εξάλλου, την ίδια μέρα το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη και η πρώτη φετινή συγκέντρωση των «κυανολεύκων» στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 14/7 στις 12:00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Gianluca Festa θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναλύοντας το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λίγο πριν την επίσημη “πρώτη” που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 19:00 στο ΔΑΚ.

4 απαντήσεις στο “Ανοίγει τα χαρτιά του ο Φέστα”

  1. ΛΑΜΙΕΥΣ Avatar
    ΛΑΜΙΕΥΣ

    ΠΑΙΔΙΑ….ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕ ΒΙΝΤΣΕΝΤΙ…..ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ……Ή ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ…….!!!
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ Β΄ΕΘΝΚΗ ΜΑΖΕΨΑΜΕ…..ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ…..ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΡΕΎΕΣΑΙ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ….!!!

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, “ΠΡΟΣΕΞΕ” ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΛΑΜΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΜΠΑΜΠΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ.

  3. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α. Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α.

    Αγαπητέ Φρίξο, όλοι εδώ γράφουμε τις απόψεις, προτάσεις , γνώμες, κ.λ.π. Καλό ειναι να μην στρεφόμαστε ο ένας στον άλλο…όμως εμείς είμαστε έξω από την Διοίκηση, το προπονητικό τιμ, κ.λ.π. ας δούμε ολοκληρωμένες τις μεταγραφές, να δούμε τα φιλικά & τις πρώτες αγωνιστικές & μετά η παράλληλα, σε κάθε παιχνίδι, να κάνουμε την αξιολόγηση, με τις γνώσεις & εμπειρία που έχει ο καθένας μας…

  4. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΔΙΑΡΚΕΑΣ Α.”, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΛΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Η ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ,ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤ` ΕΥΧΗΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; Η ΜΗΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ) ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;;

4 Comments

4 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία