Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Συνάντηση Ερασιτέχνη με τον Αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος Ηλία Σανίδα, είχαν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Σανίδα, ο πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής και ο γενικός γραμματέας Θωμάς Μπελτεγρής τον συνάντησαν στο γραφείο του στην Περιφέρεια. Εκεί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη, ενώ ο κ. Σανίδας τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό της Λαμίας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη του παρέδωσαν την νέα κάρτα μέλους του.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση των Προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου κ. Νικολάου Τσιλαλή και Θωμά Μπελτεγρή αντίστοιχα, με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα στο γραφείο του στην Π.Ε. Φθιώτιδος.

Αφού του ευχήθηκαν με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, τον ενημέρωσαν τυπικά για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του σωματείου τις οποίες ήδη γνώριζε λόγω του ότι εδώ κι ένα χρόνο τυγχάνει μέλος του συλλόγου κι ενημερώνεται όπως και όλα τα μέλη περιοδικά για τα τεκταινόμενα.

Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τα δύο μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δήλωσε ότι η ΠΕ Φθιώτιδος και κατ΄ επέκταση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του σωματείου για ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, ενώ συνεχάρη στα πρόσωπά τους όλο το Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που έχει γίνει στους 15 μήνες που είναι Διοίκηση.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τη νέα κάρτα μέλους του σωματείου.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία