Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Κλαίει η μάνα του Κομπότη με τις μελέτες…»

Θέση για σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Σέντρα» αναφορικά με την τοποθέτηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο πήρε ο Μάνος Γέμελος.

Ο Λαμιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος είχε εστιάσει στο γεγονός πως για ακόμα μια φορά εκταμιεύτηκε ένα σημαντικό ποσό για εργασίες στο γήπεδο της Λιβαδειάς, την στιγμή που το «Αθανάσιος Διάκος» έχει σημαντικές ελλείψεις και δεν… κινείται τίποτα.

Μέσω των απαντήσεων του στο σημερινό δημοσίευμα δε, ο κ. Γέμελος δίνει πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε ερωτήματα που δεδομένα υπάρχουν.

Αναλυτικά:

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “σέντρα” ο αρθρογράφος μου κάνει την τιμή να σχολιάσει το τρόπο παρέμβασης μου σχετικά με την εμμονή μου στην ανυπαρξία έργων στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ αλλά και την ελλιπή ενημέρωση μου καθώς η ανακατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου της Λιβαδειάς βάση χρονοδιαγράμματος θα γίνει του χρόνου και βλέπουμε…

Με χαρακτηρίζει και ως νεόκοπο πολιτικό που προφανώς δεν έχω και την εμπειρία να ξέρω πως γίνονται οι διαδικασίες πληρωμών των έργων που μπαίνουν στα τεχνικά προγράμματα.

Φίλε Γιώργο με όλο τον σεβασμό που έχω στην δημοσιογραφική σου διαδρομή επέτρεψε μου να σου αναφέρω ότι παρότι νεοκοπος στην πολιτικη και αντίληψη έχω και μαθαίνω γρήγορα.

Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στα θέματα που βάζεις.

Αναφέρθηκες ότι δεν έκανα καμία αναφορά για το κολυμβητήριο στο οποίο δίνεται το 90% της χρηματοδότησης των αθλητικών έργων του Νομού.

Λάθος.

Αναφέρθηκα και τόνισα στον Περιφερειάρχη ότι το κολυμβητήριο δεν αποτελεί την μόνιμη καραμέλα στην απάντηση του για να ξεμπερδευει με την κριτική περί ανυπαρξίας. Πρότεινα δε τα 2.5 εκ. ευρώ του περιβάλλοντα χώρου που αποτελούν χρηματα πρόκληση για τον κοινό νου, να μετάφερθούν στις ανάγκες εκσυγχρονισμού του ΔΑΚ κατι που γίνεται εύκολα με τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και ψήφιση από το περειφερ. συμβούλιο.

Αναφέρθηκες για μελέτες που πρέπει να συνοδεύουν τα έργα που θα γίνουν στο ΔΑΚ.

Σωστά.

Μπορείς να μας αποστείλεις την μελέτη της Λιβαδειάς γιατί κλαίει και η μάνα του Κομπότη με τα περί μελετων…

Τόνισες ότι η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στην Λιβαδειά θα γίνει του χρόνου

Λάθος

Σε ενημερώνω ότι η ανακατασκευή χλοοτάπητα ήδη πραγματοποιηθηκε και για αυτό ο Λεβαδειακός δίνει φιλικά παιχνίδια σε άλλα γήπεδα όπως πρόσφατα και στης Λαμίας. Το πώς θα πληρωθεί είναι ένα καλό ερώτημα που αξίζει ψαξιματος.

Αναφέρεις ότι αν υπάρχουν κάποιες ανάγκες στο ΔΑΚ αυτές θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί για να τις γνωρίζει η αυτοδιοίκηση και να τις δρομολογήσει.

Σωστα.

Οι τοπικοί άρχοντες για να βγάλουν φωτογραφίες και να ανεβάσουν ποστ στα επίσημα, έχουν έρθει στο γήπεδο, έχουν ξεκάθαρη αποψη, συγχρόνως δε γίνανε δέκτες πολλών παραπόνων από φιλάθλους για το χάλι του γηπέδου.

Όσο αφορά εμένα προσωπικά κατέθεσα τρεις επερωτήσεις με συγκεκριμένα προβλήματα που έχει το ΔΑΚ και πλήρη ανάλυση της εικόνας του σε διαφορετικές περιφερειακές συνεδριάσεις, ενώ συγχρόνως;ς εχω φιλοξενηθεί σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς προς ενημέρωση των προβληματισμών όλου του φιλάθλου κοινού της πολης.

Άρα έχουν και επίσημη καταγραφή προβλημάτων.

Κλείνω με την παρατήρηση σου ότι ως νεοκοπος πολιτικός δεν πρόκειται να πετύχω πολιτικό πλεόνασμα με πολιτικό μιμητισμο.

Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου την σεβομαι και την εκτιμώ.

Ομως να γνωρίζεις ότι αν η κοινωνία έχει φτάσει σε αυτό το χάλι, είναι επειδή κάποιοι καραβαναίοι δεν δίνουν την δυνατότητα σε νεοκοπους σαν και μένα να συμμετέχουμε στα κοινά προφανώς για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.

Επίσης ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έχω αλάνθαστη άποψη. Εξάλλου αυτό είναι κακέκτυπο της προηγούμενης ηλικιακής γενιάς και κοιτάω να το αποφύγω.

Θα προσπαθώ όμως να συμμετέχω, να μιλάω και φυσικά να παρεμβαίνω και να στηλιτεύω. Το οφείλω στην γενιά μου στις επόμενες γενιές αλλά και σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Κλείνοντας καλέ μου φίλε Γιώργο πίστεψε με σε κάτι.

Την απαξίωση συνομιλικών μου για την πολιτική, την προκάλεσε αποκλειστικά η γενιά σου που διαχειρίστηκε την χώρα και την έφτασε σε αυτό το σημείο.

Σ ευχαριστώ για την καλόπιστη κριτική λοιπόν και σε καλώ να βοηθήσεις την γενιά μου σε όλους τους αγώνες που έρχονται για την περιοχή μας . Αθλητικούς και μη.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία