Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Και στην Ιστιαία; Μάλλον τυχαίο θα είναι;

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας να αντιδρούσε στα όσα οι Φθιωτοί αντιπρόσωποι υποστήριζαν, η πραγματικότητα ωστόσο έρχεται και πάλι να το διαψεύσει…

Την ώρα που στην Λαμία το γηπεδικό αποτελεί τεράστιο αγκάθι, η Περιφέρεια συνεχίζει να κλείνει τα μάτια, εκταμιεύοντας πόσα για όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της Στερεάς Ελλάδας συνεχώς, πλην εκείνου της πόλης μας. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι και η μοναδική που εδώ και έξι χρόνια εκπρόσωποι στο κορυφαίο επίπεδο συνεχώς την περιφέρεια.

Κι αν το προηγούμενο διάστημα ο Φάνης Σπανός αντέδρασε στα όσα υποστήριξαν οι σύμβουλοι και οι αντιπεριφερειάρχες από τη Λαμία με αφορμή τα έργα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, η πραγματικότητα ήρθε και πάλι να τον διαψεύσει. Πως; Μα φυσικά με αντίστοιχο πόσο που εκταμιεύτηκε για έργα στο γήπεδο της Ιστιαίας στην Εύβοια.

Εκεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για την κατασκευή στίβου γύρω από το γήπεδο, έργα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Κι όλα αυτά ενώ στη Λαμία δεν έχει δοθεί ούτε ευρώ, για βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο οι οποίες είναι απαραίτητες

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. lefski

    11/08/2022 at 12:19 μμ

    Δεν εικόνα γηπέδου αυτή που θυμίζει άλλες εποχές.Κρίμα που δεν ιδρώνει το αυτί κανενός .

  2. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    11/08/2022 at 2:37 μμ

    Αγαπητό LAMIA OLE, ο Σπανός ευθύνεται, που οι αυτοδιοίκητοι στην πόλη & Περιφερειακή Ενότητα , ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τον ΤΟΠΟ τους!!! Απλά ειναι τα πράγματα, πάσχουμε από εκπροσώπους των συμφερόντων μας, τόσο τοπικά όσο & περιφερειακά!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι