ΠΑΣ Λαμία
Πυροδοτεί «βόμβα» με Μποάκιε!
ΠΑΣ Λαμία
-
Συλλυπητήρια του ΠΑΣ Λαμία για τον Σκαφτούρα
Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλους όσους ασχολούνται με τον ΠΑΣ Λαμία, η είδηση πως...
-
Συλλυπητήρια του ΣΦ Λαμίας στον Μίμη Χαλβατζή
Τα συλλυπητήρια του στον Μίμη Χαλβατζή εξέφρασε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας. Με ανακοίνωση του...
-
Συλλυπητήρια ανακοίνωση στον Μίμη Χαλβαντζή για την απώλεια της μητέρας του
Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία προκάλεσε η είδηση του θανάτου της μητέρας του...
-
Η συν. Τύπου του Λαμία – Άγραφα (vid)
Δείτε τι δήλωσαν ο Δημήτρης Τσιγαρίδας και ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, μετά τη νίκη του...





Αν κλείσει ο Μποακιε θα πρόκειται για τον καλύτερο επιθετικό που είχαμε ολα αυτά τα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΣΤΕΛΩΣΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ 3-1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση επιθετικού..Μακάρι να είναι υγιής και να υπογράψει.
ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΗΕΙ.ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΜΕ ΧΡΕΗ-ΦΕΡΕΦΩΝΟ “ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ”, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.
ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ” ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ”, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ;
ΥΓ. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡ, ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ; ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ.ΕΛΛΑΔΑΣ.
Πολύ καλός επιθετικός
ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ!!! ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΝΕ…3/5 ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ…Η ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ….ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…..
Υ.Γ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΎΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
FORZA LAMIARA!!!
Απορώ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι. Ο άνθρωπος δεν αγαπάει ούτε τα έντερα του που λένε, έχει πρόβλημα.
Εκτός του ότι είναι παντελώς άσχετος σχετικά με το πως λειτουργεί μια ομάδα και έννοιες όπως μπάτζετ κτλ.
Η διάφορα μας μέσω εκείνο ξέρεις ποια είναι;
Οτι αύριο αν η ομάδα βρεθεί για κάποιο λόγο στα τοπικά εμείς θα ακολουθούμε και θα στηρίζουμε. Εκείνος είναι Λαμία για οσο η Λαμία παίζει Superleague
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!! ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!! FORZA LAMIARA!!!!