Ακολουθήστε μας:

Έσπερος Λαμίας

Esperos Fan Club: Για πάντα πρόεδρος της καρδιάς μας

Ανακοίνωση στήριξης στο νέο συμβούλιο του Εσπερου Λαμίας και στην νέα προσπάθεια που γίνεται, αλλά και ένα ευχαριστώ στον “πρόεδρο της καρδιάς μας” είπε το fan club του συλλόγου.

Παράλληλα ένα ευχαριστώ είπε και στον Παντελή Φύκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξεκίνημα νέας σεζόν. Αρχή μιας καινούργιας προσπάθειας με πολλές αλλαγές. Νέος πρόεδρος, ενδυνάμωση του τεχνικού επιτελείου, πολλοί καινούργιοι παίκτες. Σε αυτό το νέο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα , εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με υγεία σε όλους και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

ΥΓ 1: Ευχόμαστε στον Παντελή Φύκα καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

ΥΓ 2: ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΓΥΡΗ Argiris Electronics ευχαριστούμε για όλα. Ηγήθηκες μίας παρέας που ανέβασε τον Έσπερο Λαμίας επίπεδο. Ήσουν ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας. Ήσουν πάντα δίπλα μας. Μαζί μας και στα χιλιάδες χιλιόμετρα που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να είμαστε κοντά στην ομάδα. Ήσουν ένας από μας και θα είσαι για πάντα ο πρόεδρος της καρδιάς μας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έσπερος Λαμίας