Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Φέστα: «Δεν μας αξίζει αυτό…»

Απογοητευμένος από τα όσα βίωσε ο ΠΑΣ Λαμία στην Τούμπα, εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Τζιανλούκα Φέστα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΜΠΑ: Θύμιος Αντωνόπουλος

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας μας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Μάλιστα τόνισε πως βάσει των όσων έγιναν στο ματς, άξιζαν σίγουρα κάτι παραπάνω από την ήττα. Ωστόσο, η εμφάνιση των «κυανολεύκων» είναι και το μόνο που κρατάει.

Τόνισε δε, πως τα επεισόδια στο τέλος δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, χωρίς να πει περισσότερα υπό τον φόβο να τιμωρηθεί…

Συγκεκριμένα, ο κ. Φέστα είπε: «Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι του ΠΑΟΚ. Αυτά που συνέβησαν στο τέλος δεν είναι ποδόσφαιρο και δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό και όσα έγιναν. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα αλλά είχαμε καλύτερη απόδοση. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο αλλά φεύγουμε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμό και δεν μας άξιζε αυτό.

Πρέπει να σκοράρουμε γκολ, σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, κρατάμε την εμφάνισή μας και προχωράμε».

Μία απάντηση στο “Φέστα: «Δεν μας αξίζει αυτό…»”

  1. Ζιο Avatar
    Ζιο

    Μπραβο στον Ιταλό και στο σύνολο που παρουσιάζει.. Συνεχίστε έτσι.. Μια προσθήκη ποιότητας μπροστά χρειάζεται ακόμη η ομάδα..

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία