Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ευτυχώς όλα καλά με Κοτάρσκι!

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας πέρασε την νύχτα στο νοσοκομείο προληπτικά, ωστόσο επιστρέφει σπίτι του και την Πέμπτη θα προπονηθεί κανονικά.

Ο Κοτάρσκι χτύπησε χθες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Τούμπας, όταν ο Μποάκι άθελα του τον βρήκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Μάλιστα, η φάση αυτή είναι από εκείνες για τις οποίες η Λαμία διαμαρτύρεται, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο άσος της ομάδας μας δεν έχει δόλο, ούτε πρόθεση να κάνει φάση. Άθελα του συγκρούεται με τον Κοτάρσκι, ο οποίος μάλιστα του μαζεύει τα πόδια όντας ζαλισμένος. Παρόλα αυτά ο Μποάκι τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση, η υγεία του ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» ασφαλώς είναι εκείνη που μετράει πάνω από όλα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και για αυτό όλοι εξ’ αρχής έπεσαν πάνω του. Μεταφέρθηκε δε, άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Κροάτης πορτιέρε πέρασε προληπτικά χθες την νύχτα στο νοσοκομείο και αφού δεν φάνηκε να διατρέχει κανέναν κίνδυνο, πήρε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» μάλιστα, την Πέμπτη θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι