Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Πρόστιμο στην Ηράκλεια για το Κύπελλο

Την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την μη – διεξαγωγή της αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα σε Ηράκλεια και Στυλίδα, εξέδωσε η ΕΠΣ Φθιώτιδας σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη, ο ΟΦΗ γνωστοποίησε την απόφαση του να παραιτηθεί από το παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα του λιμανιού. Η τελευταία περνάει αυτόματα στην επόμενη φάση και την Τρίτη (13/9) αυτό επικυρώθηκε από την Ένωση.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως στην Ηράκλεια -που χάνει το παιχνίδι με σκορ 3-0 στα χαρτιά- επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100€.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, στην συνεδρίαση της την Παρασκευή 09/09/2022 αφού έλαβε υπόψη της τα σχετικά έγγραφα που προσκομίσθηκαν ενώπιον της και τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΑΠ για τον αγώνα της 07-09-2022 μεταξύ των σωματείων Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – Α.Ο. ΣΤΥΛΙΣ για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω:

Θεωρεί το σωματείο Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ υπεύθυνο για την μη τέλεση του πιο πάνω αγώνα και τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και χρηματική ποινή εκατό (100,00) ευρώ άρθρο 17 παρ 2 του ΚΑΠ.

1 Comment

1 Comment

  1. G. K

    13/09/2022 at 3:16 μμ

    Σωστότατη η ποινή.. Και παραπάνω θα έπρεπε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας