Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Πάνε και Περιστέρι οι Λαμιώτες!

Τον κόσμο του στο πλευρό του θα έχει σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία.

Σε συνεννόηση με τον Ατρόμητο, αλλά και την βοήθεια της δική μας ομάδας, οι φίλοι των «κυανολεύκων» εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Σάββατο στο Περιστέρι.

Μάλιστα, με ανακοίνωση που συνυπογράφουν «Blue Club», «Fadomades», «Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία» και «Athens Club» ευχαριστούν δημόσια την διοίκηση του Ατρομήτου για την ανταπόδωση της φιλοξενίας. Όπως επίσης και τον ΠΑΣ Λαμία που εξασφάλισε την είσοδο τους, καθώς και τα έξοδα μετακίνησης.

Η ανακοίνωση:

Οι οργανωμένοι σύλλογοι Θυρα-3-Λαμια blue club_official Lamia Fadomades Club LAMIA Athens CLUB 3 και Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος που σε ανταπόδοση της περσινής φιλοξενίας των οπαδών του Ατρόμητου στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ έκανε ότι μπορούσε έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ομάδας μας από κοντά.

Επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που στέκεται δίπλα μας, στην επιθυμία μας να συμπαρασταθούμε από κοντά στην ομάδα μας εξασφαλίζοντας την είσοδο μας στο γήπεδο (σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ) και καλύπτοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

2 απαντήσεις στο “Πάνε και Περιστέρι οι Λαμιώτες!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΟΥ!!! FORZA LAMIARA!!!!

  2. Νικος Avatar
    Νικος

    Στη γέφυρα του Ρίου έκοψε η αστυνομία τους οπαδούς της ΑΕΚ. Στα διόδια της Αγίας Τριάδας γιατί δεν τους έκοψε; Για τον ίδιο λόγο που δεν θα κόψει και τους άλλους. Γιατί ξέρει ότι ο ΠΑΠ θα τους βάλλει μεσα…

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί