Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μόνο διαρκείας με τους μεγάλους!

Να γλυτώσει τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ θέλει ο ΠΑΣ Λαμία. Και για αυτό, το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησε σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα παιχνίδια κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μας διευκρινίζει για μία ακόμα φορά πως δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη. Ως εκ τούτου δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Για το λόγο αυτό συνεχίζεται η διάθεση των τελευταίων από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

7 απαντήσεις στο “Μόνο διαρκείας με τους μεγάλους!”

  1. Γιώργος Avatar
    Γιώργος

    Τι εννοείτε να γλιτώσει; Και τότε με την ΑΕΚ απαγορεύσεις μεμονωμένων εισιτηρίων είχε και είδαμε τι κατάφερε: Λαμιώτες έξω από το γήπεδο και μέσα κατακίτρινο.

    Κι αν δεν πάνε οι φιλοξενούμενοι στο πέταλο θα πάνε στο ταρατσάκι από πάνω. Λες και δεν το χουμε δει το έργο επανειλημμένως.

    Αυτές οι απαγορεύσεις τους φίλους της Λαμίας αποκλείουν και όχι τους οπαδούς των μεγάλων, που αν θέλουν να γίνουν πρόβλημα θα τα καταφέρουν, συνήθως με τις πλάτες της αστυνομίας…

  2. Σεραφειμ Ζ. Avatar
    Σεραφειμ Ζ.

    Δε γνωριζετε οτι οι δυο προεδροι ΑΕΚ και ΛΑΜΙΑΣ. βρισκονται σε κοινη γραμμη πλευσης, γι αυτο και ηρθαν οι φιλαθλοι της ΑΕΚ;
    Τωρα αφου εβγακε την υποχρεωση ο προεδρος μας, αποκλειει ολους τους απλους φιλαθλους στο να πανε να δουνε τους μεγαλους αντιπαλους της ΑΕΚουλας, για λογους ευνοητους.
    Ισως φαινεται το πεναλτι “να χαθηκε”, λογω της αποδοκιμασιας των φιλαθλων της ΑΕΚ οταν το κτυπουσε ο Ντε Βινσεντε, οποτε τωρα αποκλειει καθε αγνο φιλαθκο, που ισως στερειται ενος μεγαλου ποσου να το δωσει μια κι εξω και τον θελει ομως σε ολα τα αλλα παιχνιδια με τους μικρους.
    Μασαει η κατσικα ταραμα;

  3. Νικος Avatar
    Νικος

    Κορόιδα της ΑΕΚ. Πλήρωσαν για να μπουν. Οι άλλοι θα μπαίνουν τσαμπα.

  4. filathlos Avatar
    filathlos

    Σε πρόσφατο παιχνίδι επαρχιακής ομάδας μπλόκαραν “μεμονωμένους” οπαδούς άλλης ομάδας στα μέσα της διαδρομής. Εδώ τους φέρνουν με συνοδεία και απαιτούν να τους βάλουμε μέσα με το ζόρι. Το πρόβλημα βέβαια ξεκινά από τις μεγάλες ομάδες που δεν αναλαμβάνουν επίσημα την ευθύνη της παρουσίας οπαδών τους, ωστόσο βοηθούν κάποια “καλόπαιδα” να πάνε ταξιδάκια στην επαρχία. Πάντως φέτος φαίνεται να υπάρχει μια κοινή γραμμή των μικρών στα εισιτήριά με τους μεγάλους. Δυστυχώς έτσι τιμωρούνται και άνθρωποι που δεν αναζητούν φασαρίες και απλά θέλουν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, αλλά όσο οι αρμόδιοι δεν επιλύουν το πρόβλημα θα βλέπουμε άδεια γήπεδα.

  5. Λαμία Avatar
    Λαμία

    Μήπως φταίει το ότι η οργανωμένη μετακίνηση βαπτίστηκε μεμονωμένη από τον Υπουργό; Μήπως φταίει που η αστυνομία όπως και πέρυσι συγκέντρωσε τους οπαδούς των αντιπάλων (κι ας μην είχαν δικαίωμα εισόδου) έξω από το γήπεδο στη πλευρά του δημαρχείου και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα ούτε καν οι δημοσιογράφοι; Ψάξτε λίγο την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ. Μόνο τα διαρκείας είχαν δικαίωμα για 2 επιπλέον και η ΑΕΚ αρνήθηκε να πάρει εισιτήρια. Ποιος φταίει λοιπόν που δεν τηρήθηκαν οι νόμοι και έφτασαν αντίπαλοι στη πόλη; Θεωρείται ότι αν δεν ασχοληθεί η αστυνομία όπως οφείλει ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της ομάδας δεν θα έχουμε πάλι αντιπάλους μαζεμένους έξω από τη γήπεδο;

  6. ΦΙΛΑΘΛΟΣ Avatar
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    ME THN AEK……KO…..KO…..KO….. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…..ΚΟ…..ΚΟ….ΚΟ….

    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ……!!!

    ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ…..

  7. Νικος Avatar
    Νικος

    Η ομάδα στα παιχνίδια με τους μεγάλους που δεν θα δώσει εισιτήρια πάρα μόνο τα διαρκείας έχει δικαίωμα να ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα. Θα το κάνει; Όχι. Να είστε σίγουροι ότι κάνεις εισαγγελέας δεν θα πάρει ευθύνη να ξεκινήσει το ματς με τόσους τριγύρω, άλλους τόσους στο ταράτσα κι και ένα σωρό άλλους να πηδουν από το κολυμβητηριο. Όλα αυτά είναι για κατανάλωση. Πάλι τα ίδια θα γίνουν.

7 Comments

7 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία