Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τα είπαν Παπαϊωάννου και Κομπότης

Μπορεί σαν σύλλογοι να έχουν παραδοσιακή αντιπαλότητα, ωστόσο Λαμία και Λεβαδειακός διοικητικά έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Και οι ιδιοκτήτες των δύο ΠΑΕ το επιβεβαίωσαν πριν την σέντρα του στερεοελλαδίτικου ντέρμπι απόψε στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου υποδέχθηκε τον Γιάννη Κομπότη στα επίσημα του γηπέδου, με τους δύο άνδρες να μιλάνε για λίγη ώρα σε πού ευχάριστο κλίμα, πριν ο καθένας πάρει την θέση του στην κερκίδα.

3 απαντήσεις στο “Τα είπαν Παπαϊωάννου και Κομπότης”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΤΣΙ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ 0-0, ΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 0-1.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, Η Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΚΟΛ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ.
    ΥΓ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ, Η ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕΔ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    1. Ευθύμιος Αντωνόπουλος Avatar
      Ευθύμιος Αντωνόπουλος

      Ρούφα..

  2. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α... Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    Μπράβο για την ΝΙΚΗ! Έστω με 1 γκόλ…Τι ερώτηση ειναι αυτή σε Λαμιώτες, γιατί πηγαίνουμε στο γήπεδο, αφού δυσκολεύετε η ομάδα να επιτύχει γκόλ???
    Δηλαδή, οι υπόλοιπες ομάδες σκοράρουν συνεχώς??? Η πριν τον αγώνα να πηγαίνουμε σε καφετζού? Αδελφέ μου ψάξου λίγο… η υποστήριξη στην ομάδα που φέρει το όνομα της πόλης μας & σύμβολο τον Ήρωα Αθανάσιο Διάκο, δεν μπαίνει σε ζυγαριά!!! Και εγώ περίμενα πολλά γκόλ με Λεβαδειακό…

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία