Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία!

Βόμβα μεγατόνων και μεθοδεύσεις κάτω από το τραπέζι, με μοναδικό «θύμα» τον ΠΑΣ Λαμία!

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Φθιώτιδας στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ομάδας μας, «κύκλοι»… εντός των τειχών προσπαθούν να της βάλουν εμπόδια. Με πλάγιες τακτικές!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του LamiaOle, η Λαμία πληρώνει το μάρμαρο για τον πόλεμο που εδώ και χρόνια μαίνεται ανάμεσα στην παρούσα και την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Πως; Με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να την βγάζει εκτός Μητρώου.

Σε έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και φέρει την υπογραφή του Αναπληρωτή Προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού, Δημήτρη Καραστάθη, αναφέρεται πως οι «κυανόλευκοι» δεν τηρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής στα Μητρώα. Επομένως αποβάλλονται. Μαζί τους και ο Ατσαλένιος Πετρωτού.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται η έκπτωση σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΦ, λόγω της παράνομης συμμετοχής του ΠΑΣ Λαμία στο καταστατικό της.

Πρόκειται προφανώς για ένα θέμα που χρήζει διερεύνησης, αφού πέραν της σοβαρότητας του, υπάρχουν στο σχετικό έγγραφο ονόματα ανθρώπων εντός της Φθιώτιδας που στρέφονται επώνυμα κατά του συλλόγου. Ενώ οι φήμες λένε πως στην όλη κατάσταση εμπλέκονται ακόμα και άτομα… εντός του σωματείου.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία